Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Andrea Žmukić je najljepša djevojčica u gradu

andrea
Miloš Zvicer
  • Autor onogost.me
  • 19.10.2015. u 20:02

U organizaciji Dani models agencije u Nikšiću je održan izbor za najljepšu djevojčicu Nikšića, a laskava titula pripala je jedanaestogodišnjoj  Andrei Žmukić .

Dani models agencija inače svakog mjeseca organzuje modno – plesne događaje, a ovo je bio prvi ovakve vrste u gradu pod Trebjesom.

Agenicja inače postoji još od 2005. Godine i prva je profesionalna modna agencija u Crnoj Gori. Direktorica Danka Baljević, kaže da je od tada agencija postigla zapažene rezultate u organizovanju modnih događaja, afirmaciji modernog modnog izraza, kao i edukaciji novih manekena, što je uticalo da postane poznata i u neposrednom okruženju.

„Afirmacija i stvaranje nove generacije crnogorskih modnih kreatora je osnovno programsko polazište u stvaranju poslovne politike Agencije. Posebnu pažnju poklanjamo i edukaciji u oblasti mode. U tom smislu pokrenula je rad škole manekena u Podgorici i Niksicu . Planiramo širenje mreže i na ostale gradove u Crnoj Gori, kao i pokretanje niza novih ideja i projekata“, ističe ona.

Radeći na prezentaciji modnih trendova u Crnoj Gori, Agencija je organizovala brojne modne manifestacije.  Među njima se po značaju i broju učesnika izdvaja Crnogorski Fashion Week koji je prvi put organizovan januara 2006. godine.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

U 19 časova dogodila se saobracajna nezgoda na magistralnom putu Nikšić - Podgorica, u tunelu Budoš, u kojoj su učestvovala dva automobila i kombi koji je prevozio učenike OŠ "Ratko Žarić" iz Nikšića.