Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Pokret za promjene: Iza priče o led rasvjeti krije se korupcija

vladan_2
pzp.me
  • Autor onogost.me
  • 17.02.2016. u 13:51

Pokret za promjene i Demokratski front smatraju da se iza priče o led rasvjeti u Nikšiću krije ''politika'' nečasnih radnji i korupcije koju bi trebalo da ispitaju nadležni organi.

Kako stoji u saopštenju, koje potpisuje odbornik Demokratskog fronta iz Pokreta za promjene, Vladan Raičević, priča o gradskoj rasvjeti je još jedno prosipanje magle i slika aktuelne vlasti.

''Razumijemo potrebu za 'štednjom', kada je i ova vlast u pitanju, ali moramo da konstatujemo da umjesto rasvjete imamo svijeće'', smatra Raičević.

On je pozvao da se, umjesto nezakonitog zapošljavanja i selektivnog pristupa u poboljšavanju rasvjete određenih djelova grada, izdvoje sredstva kako bi korist od rasvjete imali svi građani.

''Kada je u pitanju tzv. led rasvjeta, bilo bi mnogo bolje da se kupi adekvatna oprema, namjenski i da korist imaju svi građani. Ovako ostaje utisak da se iza svega kriju nečiji interesi. S obzirom da javnost zna o kakvoj se strukturi vlasti i ljudi radi, teško je očekivati rješavanje ovakvih i sličnih problema. Zbog toga, ostavke aktuelnih režimlija bi bile minimum pristojnosti i odgovornosti'', zaključuje Raičević.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci