Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

DPS: Debakl DF-a u Nikšiću

konvencija_0
Marija Vujović
  • Autor onogost.me
  • 05.09.2016. u 21:03

Demokratski front je svoju spektakularno najavljenu kampanju započeo debaklom pred svega par stotina ljudi u Nikšiću, poručuju iz DPS-a. 

“Drugačije se nijesu ni mogli nadati, jer poruke koju šalju su isključivo prijeteće, po ljude, državu i budućnost. Nijesu se libili ni da za svoje politikantske ciljeve zloupotrijebe maloljetnu djecu i njihov teški socijalni položaj. Sva ona lica koja su građani vidjeli tokom rušilačkih protesta DF-a, večeras su pokušala da se predstave kao neki drugi ljudi, te da izmanipulišu građane i ubijede ih da navodno imaju nekakav program”, navodi se u saopštenju. 
 
Kako se dodaje u saopštenju, DF nema program i jedini cilj im je da zaustave Crnu Goru u integracionim procesima i da izazovu haos u državi. 


 
“Takav nastup je mogao da se nasluti iz svih njihovih dosadašnjih kampanja i protesta, jer je destrukcija njihova glavna karakteristika. Nasuprot njihovoj bezidejnosti i politikanstvu, stoji DPS sa jasnim programom, vizijom i državničkim odnosom prema Crnoj Gori i njenom daljem demokratskom i ekonomskom napretku. Jedino ko će 16. oktobra glasovima građana biti izbačen sa političke i javne scene, jesu govornici sa večerašnjeg propalog skupa u Nikšiću”, zaključeno je u saopštenju. 

Antena M 
 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci