Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Art Restart: Poziv djeci da se prijave za kurs vajanja

vajanje
privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 03.10.2016. u 16:49

Civis Diversus i Kulturni centar PUNKT organizuju besplatne radionice vajanja za djecu uzrasta 7-14 godina, koje će se održavati u naredna tri mjeseca u Nikšiću. 

„Pozivamo sve naše mlade sugađanke i sugrađane od 7 do 14 godina da se prijave za kurs vajanja, koje će biti organizovan u okviru projekta „Art Restart“. Kurs će trajati tri mjeseca i biće sačinjen od 24 radionice kojima će rukovoditi Marko Petrović Njegoš, akademski vajar. Kurs je besplatan, a samim tim i broj učesnika ograničen, tako da će oni koji se najbrže prijave imati prednost“, navodi se u saopštenju tih NVO.

Prijave se mogu podnijeti putem Facebook stranica organizacija Kulturni centar PUNKT i Civis Diversus (inbox), na broj telefona +38267755570 ili na [email protected] / [email protected] do 5. oktobra 2016. godine.

U prijavi je potrebno navesti ime, prezime i uzrast kandidata, kao i ime, prezime i kontakt jednog od njegovih roditelja.

Art Restart je partnerski projekat organizacija Civis Diversus i Kulturni centar PUNKT, finansiran od strane Fonda za aktivno građanstvo – FAKT, uz podršku JU Narodna biblioteka „Njegoš“

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Promocija zbornika "Mozaik", Književnog kluba "Poenta poetika", biće upriličena večeras u "Zahumlju", sa početkom u 19 časova.