Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Opozicija neće bojkotovati izbore u Nikšiću

izbori1
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 14.12.2016. u 08:11

Demokratski front, koalicija Ključ, Demokrate i Socijaldemokratska partija (SDP) blizu su zajedničke odluke da ne bojkotuju lokalne izbore u Nikšiću. 

To je rečeno Pobjedi iz više izvora u opoziciji.

Lokalni izbori u Nikšiću bi trebalo da budu održani krajem februara ili početkom marta naredne godine. Izlazak na lokalne izbore snažno zagovara Demokratski front, koji je ubijeđen da bi opozicija u jednoj koloni došla u poziciju da formira vlast u Nikšiću.

“Demokratski front je već donio odluku o izlasku na lokalne izbore. Mi ćemo razgovarati sa ostatkom opozicije i ponuditi im jednu listu i zajedničkog kandidata za gradonačelnika”, saopšteno je Pobjedi iz Demokratskog fronta.

Odluka Fronta o izlasku na izbore sa kojom je načelno upoznat ostatak opozicije se temelji na analizama rezultata parlamentarnih izbora po kojima su, kako tvrde, u prednosti nad DPS-om.

“Analiza rezultata parlamentarnih izbora pokazuje da je opozicija osvojila nekoliko stotina glasova više od DPS-a i Socijaldemokrata Crne Gore”, tvrdi izvor iz opozicije podsjećajući da je DPS u Nikšiću osvojila 46,6 odsto, a Socijaldemokrate 1,7 odsto. Od opozicije najbolji rezultat u Nikšiću je ostvario Demokratski front sa 28 odsto podrške, a slijede Demokrate sa 9,3, Ključ sa 8 odsto i SDP sa 5 odsto.

 

Izvor: CdM

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci