Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

“Lavice” protiv Bjelorusije kupuju vizu za Svjetsko prvenstvo

djina-jaukovic11
  • Autor onogost.me
  • 17.12.2016. u 17:48

Talentovana generacija crnogorskih rukometašica će u dvomeču sa Bjelorusijom tražiti kartu za plasman na Svjetsko prvenstvo 2017. godine.

Izabranice Dragana Adžića prvu utakmicu baraža odigraće kod kuće, od 9. do 11. juna, a revanš je na programu četiri dana kasnije.

Bjelorusija je bila domaćin pretkvalifikacionog turnira i u susretima protiv Švajcarske, Turske i Kosova ostvarila je tri ubjedljive pobjede. Na taj način je ova selekcija došla do baraža.

Bivša članica SSSR-a je u prošlosti učestvovala na dva Svjetska prvenstva – 1997. i 1999. godine. Na šampionatima Starog kontinenta Bjelorusija ima četiri učešća, međutim ni na jednom takmičenju ova reprezentacija nije bila bolje plasirana od 10-og mjesta.

Inače, direktan plasman na naredni Mundijal obezbijedili su Njemačka, kao domaćin, branilac trofeja Norveška i tri učesnika polufinala Evropskog prvenstva u Švedskoj – Holandija, Danska i Francuska.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore okupiće se sjutra u Podgorici, u okviru EHF semdice. To će ujedno biti početak priprema za Evropsko prvenstvo koje će od 28. novembra do 15. decembra biti odigrano u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.