Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Futsal: Remi u revanšu sa Švajcarcima

111_2
cdm.me
  • Autor onogost.me
  • 18.12.2016. u 14:52

Futsal reprezetacija Crne Gore remizirala je rezultatom 2:2 sa selekcijom Švajcarske u drugom prijateljskom meču koji je snoć odigran u Sigentalu.

Lišeni pomoći Bajović i Gojkovića, koji su se povrijedili u prvom susrtu, „sokoli“ su bili nadomak druge pobjede ali su Švajcarci u posljednjem minutu susreta došli do izjednačenja.

Izabranici Sveta Ljesara na odmor su otišli sa golom prednosti, pošto je mrežu domaćih u 17. minutu zatresao Ilija Mugoša.

Nakon šest minuta igre u nastavku Švajcarci su preko Džemailija došli do izjednačenja. Tri minuta prije kraja susreta Haverić je krunisao dobru igru našeg tima i vratio prednost, ali je u posljednjem minutu meča, nakon šestog prekršaja naše selekcije, Džemaili iskoristio kazneni udarac i donio izjednačenje domaćinu.

“Odigrali smo dobru utakmicu i pružili bolju igru nego u duelu koji je odigran juče. Od druge pobjede dijelilo nas je 40 sekundi ali je šeti prekršaj našeg tima omogućio rivalu da dođe do izjednačenja. Taj prekršaj uzrokovan je velikom potrošnjim igrača večeras i padom koncentracije… Generalno, zadovoljan sam sa ove dvije utakmice koje su za nas bile generalna proba pred kvalifikacije koje nas očekuju početkom naredne godine”, rekao je selektor Ljesar.

  CdM

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore okupiće se sjutra u Podgorici, u okviru EHF semdice. To će ujedno biti početak priprema za Evropsko prvenstvo koje će od 28. novembra do 15. decembra biti odigrano u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.