Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Mikić istrčao četvrto vrijeme na Ostroškom polumaratonu

mikser1
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 11.04.2017. u 08:44

Takmičar Triatlon kluba „Nikšić“ Miloš Mikić drugi je najuspješniji takmičar iz Crne Gore na Ostroškom polumaratonu, koji je po prvi put održan u nedjelju.

On je u toj konkurenciji uspio da se popne na podijum, dok je u ukupnom plasmanu završio na četvrtom mjestu.

Veoma zahtjevnu stazu sa dugim usponima i nizbrdicama on je istrčao sa vremenom 1:23′:00”. 

“Staza je bila jako teška, pratio sam rivale do uspona gdje su napravili razliku koju nijesam mogao da nadoknadim. Dobro sam se osjećao, a za ovu trku sam trčao maksimalno. Na narednim takmičenjima moram raditi još naporno kako bi postigao što bolja vremena”, rekao je Miloš nakon trke.

Sljedeće takmičenje koje očekuje Mikića je treći Banjalučki polumaraton koji će se održati 14. maja, gdje će ''juriti'' lični rekord.

“Od njega očekujemo mnogo i na Berlinskom maratonu 24. septembra, gdje će prvi put u karijeri trčati maraton u planiranom vremenu. Sprema se za Olimpijske igre u Tokiju tako da od nas ima punu podršku”, dodao je predsjednik kluba Goran Ćuković.

Start trke bio je na Trgu Šaka Petrovića, ispred Sabornog hrama Sv. Vasilija Ostroškog, a cilj ispred Donjeg manastira Ostrog.

Ostroški polumaraton okupio je preko 300 takmičara.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Tradicionalni međunarodni turnir Kup Nikšića, koji će okupiti više od 400 takmičara i 30 klubova iz država regiona, biće održan u subotu, saopštio je organizator manifestacije, Karate klub Onogošt.
Nikšićanin Aleksa Maliković zauzeo je drugo mjesto na međunarodnoj trci na 10.000 metara, koja je održana u Puli u Hrvatskoj.