Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

MNE tim bolji od Lovćena

22690540_1702121793193181_524177018_o-1024x768
superkosarka.com
  • Autor onogost.me
  • 23.10.2017. u 06:20

Košarkaši MNE tima upisali su 2. pobjedu u IDEA ligi mladih za pionire. Izabranici Darka Jevrića porazili su Lovćen rezultatom 75:56.

Dobro su otvorili duel igrači oba tima i vodili ravnopravnu borbu tokom prvog perioda. Nikšićani su riješili prvih deset minuta u svoju korist sa 18:15. Bio je to znak da će utakmica biti napadačka.

Medojević i saigrači dobro su otvorili drugu dionicu i stekli dovifrenu prednost. Iako bez Banovića i Stanišića teret u oba pravca su uz kapitena izniheli Marković, Mrkaić, Plavšić i Knežević, dok su goste u igri održavali Kaluđerović i Jovanović.

Silovito su startovali u drugoj četvrtini domaći košarkaši, kao što je već spomenuto a konačnih 28:13 u tom periodu dalo je mirnoću umornim igračima Darka Jevrića za nastavak susreta. Cetinjani su uspjeli da smanje zaostatak i za kratko vrijeme u 3. periodu smanje visokih -18 na jednocifrenu razliku. Kapiten domaćina Medojević pogodio je u ovom susretu tri trojke, a odlična defanziva Marojevića i završeci Kneževića ponovo su Nikšićanima ulili sigurnost.

Gosti su posustali i na samom kraju, pa je tim Veska Krivokapića ponovo poražen u gradu pod Trebjesom. Odlična sportska predstava i fer i korektno ponašanje aktera utakmice i publike.

 

Izvor: superkosarka.com

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Sjajna partija Sutjeske na otvaranju ABA 2 lige - Nikšićani su ubjedljivo slavili na gostovanju Rabotničkom 71:58.