Autor: onogost.me
Foto: onogost.me
08:15
12.9.2019.

Tehnopolis: Tribina “Alternativne sankcije”

U IPC Tehnopolis danas, sa početkom u 11h, održaće se tribina sa građanima “Alternativne sankcije”, sa akcentom na rad u javnom interesu.


Na tribini je predviđeno da govore prof. Vera Lalatović – Srednja ekonomsko-ugostiteljska škola,  predsjednik Osnovnog suda u Nikšiću Vukota Vujačić i advokatica iz Nikšića Milena Jovićević.

Poslije njihovih uvodnih izlaganja, prava na pitanja imaće prisutni građani.

Tribinu organizuje Centar za političku edukaciju.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 16:47
  18.9.2019.

  Nakon vrelog ljeta vrijeme je da svoj garderober dopuniš udobnim i toplim jesenjim kombinacijama

 • 16:39
  18.9.2019.

  Broj zaposlenih u Crnoj Gori u drugom kvartalu je, prema podacima Monstata, bio 5,5 odsto veći nego u prethodnom, dok je u poređenju sa istim prošlogodišnjim periodom porastao 3,3 odsto.

 • 12:52
  18.9.2019.

  Elektroprivreda Crne Gore je potpisala ugovor sa KfW bankom za projekat rekonstrukcije i modernizacije HE Perućica. Ugovor vrijedan 33 miliona eura potpisali su izvršni direktor EPCG, Igor Noveljić i Bodo Schmuelling, glavni projekt menadžer u KfW.

 • 11:47
  18.9.2019.

  Naš cilj je da se kroz ove mjere investira u sektor prerade, kako bi se osnažili prerađivači, koji bi bili u mogućnosti da svoje proizvode usklade sa standardima kako nacionalnim, tako i sa standardima Evropske unije i kako bi takvi proizvodi mogli kasnije da se plasiraju na tržište, ne samo naše, već i tržište EU, kazala je Kristina Radović iz Direktorata za ruralni razvoj na današnjoj prezentaciji IPARD javnog poziva za investicije u preradi i marketingu poljoprivrednih i ribljih proizvoda, koje realizuje Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja u saradnji sa Evropskom unijom.