Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Župa: 1.000 eura za prvu bebu rođenu u ovoj godini

onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 27.01.2024. u 12:46
Porodici Peković iz Župe, predsjednik MZ Župa Nikšićka Dragoljub Radulović, uručio novčanu naknadu u iznosu od 1000 eura, za prvu bebu koja je rođena u toj mjesnoj zajednici ove godine.

“Predsjednik Savjeta MZ Župa Nikšićka Dragoljub Radulović danas je obišao porodicu Peković i uz prigodne poklone uručio i rješenje o novčanoj nadoknadi od 1000 eura, roditeljima Đorđija Pekovića, koji je prva beba rođena u ovoj godini u mjesnoj zajednici Župa Nikšićka. Na ovaj simboličan način još jednom želimo da ukažemo da su djeca budućnost svakog mjesta i da se svi moramo angažovati kako bi se razvijali programi koji će doprinijeti da se u svakom kutku Crne Gore čuje dječja graja, kako bi  učionice vrtića i škola bile pune djece”, navode u saopštenju.

Radulović podsjeća da je Savjet mjesne zajednice u prošloj godini svakom prijavljenom novorođenčetu u Župi Nikšićkoj, dodijelio novčanu naknadu od po 100 eura.

“Vjerujem da će i novi Savjet MZ Župa nastaviti sa aktivnostima koje će doprinijeti stvaranje boljih uslova za najmlađe stanovnike Župe. Djeca su naša budućnost i jedina garancija opstanka našeg mjesta”, zaključuje u saopštenju predsjednik Savjeta MZ Župa Nikšićka.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija obezbijedilo je sredstva za isplatu stipendija i studentskih kredita za septembar školske 2023/2024. godine od 625.005 eura, saopštili su iz tog resora.
    Za upis na doktorske studije u studijskoj 2024/2025. godini predviđeno je ukupno 126 mjesta na 16 organizacionih jedinica Univerziteta Crne Gore, odlučeno je na današnjoj sjednici Upravnog odbora UCG, kojom je predsjedavao Milivoje Radović.