Autor: Marija Vujovic
Foto: Privatna arhiva
08:01
7.4.2021.

Bulatović: Treba vratiti vjeru u zdravstveni sistem koji je decenijama urušavan

Svjesna sam dužnosti i odgovornosti koju nosi ova pozicija. Treba odgovoriti zahtjevima ovog vremena i vratiti vjeru u zdravstveni sistem, znajući da je decenijama urušavan, navodi za naš portal Vera Bulatović, vršilac dužnosti direktora nikšićkog Doma zdravlja.


Pred njom je, kaže, težak zadatak koji dodatno usložnjava korona virus. 

"Treba sačuvati život i zdravlje zdravstvenih radnika i svih gradjana, pomoći i oporaviti inficirane, spriječiti dalju zarazu, prvenstveno masovnom vakcinacijom, omogućiti liječenje ne kovid pacijenata i vratiti se u normalne tokove života", kazala je ona je.

Bulatović je specijalista interne medicine, a bila je poslanik u Skupštini Crne Gore u ime Demokratske narodne partije (DNP).

Na novu funkciju izabrana je juče po odluci Ministarstva zdravlja.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 19:56
  12.5.2021.

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.

 • 19:16
  12.5.2021.

  Povodom Dana Svetog Vasilija Ostroškog, zaštitnika grada pod Trebjesom, veliki broj vjernika danas se okupio ispred nikšićkog Sabornog hrama odakle je, nakon molebana, krenula litija.

   

 • 16:12
  12.5.2021.

  Ministarstvo zdravlja Crne Gore pozivalo je sve naše državljane koji su primili prvu vakcinu protiv COVID-19 infekcije u inostranstvu da se jave domovima zdravlja u mjestima prebivališta da bi im se omogućila vakcinacija i drugom dozom. 

 • 15:15
  12.5.2021.

  Administrator Mitropolije crnogorsko primorske i episkop budimljansko-nikšićki Joanikije je nakon današnje liturgije kazao da mnogi svjedoče čudesima Svetog Vasilija, te da niko nije lud da zabrani vjernicima da se poklone.