Autor: onogost.me
Foto: onogost.me
15:05
31.3.2020.

Četiri Nikšićanina lišena slobode zbog kršenja privremenih mjera

U Nikšiću su policajci lišili slobode četiri lica zbog kršenja privremenih mjera.


„Slobode su lišena F.V, A.B i A.Đ. koji su bezbjednosno interesantna lica, i lice L.N. Kontolom vozila „Audi A3“ oko 01,40 časova policija je zatekla ova četiri lica što je suprotno zabrani prevoza više od dva lica u vozilu. Oni se sumnjiče za krvično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima zas uzbijanje opasne zarazne bolesti“, saopšteno je iz Uprave policije.

Pored toga, žabljačka policija je je juče oko 17h na magistralnom putu Šavnik – Žabljak zatekla M.K. iz Nikšića.

„Lice se uputilo u pravcu Plava kako bi obavilo kupovinu motocikla. On je na ovaj način prekršio zabranu međugradskog saobraćaja i protiv njega je podnijeta krivična prijava“, dodali su iz UP.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 14:14
  3.6.2020.

  U policijskoj akciji "Udar" nikšićka policija je podnijela krivičnu prijavu nadležnom tužiocu protiv A.R. (21) i A.D. (23) oboje iz Nikšića zbog sumnje da su naveli službenika policije na ovjeravanje neistinitog sadržaja.

 • 12:49
  3.6.2020.

  Zaštitnik ljudskih prava i sloboda Crne Gore, Siniša Bjeković, prisustvovao je sjednici Nacionalnog koordinacionog tijela (NKT) na kojoj je konstatovao da postoji dodatna potreba za preciznim i potpunim informisanjem javnosti o preduzetim mjerama i eventualnim dodatnim objašnjenima kako bi se spriječile nepotrebne konfliktne situacije na isteku perioda epidemije.

 • 11:51
  3.6.2020.

  Nikšićanin Ranko Radulović izboden je u Istražnom zatvoru, nakon čega je prebačen u Urgentni blok Kliničkiog centra Crne Gore.

 • 11:00
  3.6.2020.

  Nikšićka policija uhapsila je I.S. (24) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.