Autor: onogost.me
Foto: onogost.me
14:23
7.7.2020.

Kandidature za Nagradu oslobođenja Nikšića dostaviti do 3. septembra

Opština Nikšić raspisala je Odluku o Nagradi oslobođenja Nikšića, kojom je pozvala na dostavljanje predloga za kandidate.


„Nagrada se dodjeljuje pojedincima i pravnim licima sa teritorije Opštine Nikšić, a može se dodjeljivati i pojedincima koji ne žive na teritoriji Opštine Nikšić, ako njihova ostvarenja imaju poseban značaj za Opštinu. Pravo predlaganja kandidata za Nagradu imaju: građanin, grupe građana, privredna društva, javne službe, nevladine organizacije i drugi subjekti“, stoji u Odluci.

Predlozi se dostavljaju u pisanoj formi sa obrazloženjem i dokumentacijom na osnovu koje se može ocijeniti vrijednost ostvarenih rezultata  koji se predlažu za Nagradu.

Predlozi se dostavljaju Skupštini opštine Nikšić, sa naznakom: za Žiri za dodjelu Nagrade oslobođenja Nikšića za 2020. godinu, na adresu Njegoševa 18, najkasnije do 3.septembra 2020.godine. Za više informacija možete pozvati kontakt telefon: 040-213-073.

Istom licu nagrada se može dodijeliti samo jedanput.

Nagrada oslobođenja Nikšića, kao oblik javnog priznanja Opštine Nikšić, dodjeljuje se za najviše zasluge i postignute rezultate u teorijskom i praktičnom radu i djelovanju u svim oblastima ljudskog  stvaralaštva kojima se doprinosi  razvoju Opštine Nikšić.

Ostale vijesti iz kategorije