Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
12:46
25.3.2020.

Kompanije Z petrol i Zarubica company donirale 20.000 eura

Z petrol i Zarubica company, kao društveno odgovorne kompanije, uključile su se u borbu protiv novog koronavirusa.


U tu svrhu donirale su po 10.000 eura Nacionalnom koordinacionom tijelu.

„Samo složni i solidarni možemo izaći kao pobjednici. Ostanite doma“, poručili su iz tih kompanija.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 08:31
  6.4.2020.

  Imajući u vidu novonastalu situaciju uzrokovanu pandemijom virusa COVID 19, a zbog kojih je zainteresovanoj javnosti potrebno više vremena da objedini svoje predloge i sugestije, Ministarstvo održivog razvoja i turizma obavjestilo je zainteresovanu javnost da se odlaže prezentacija nacrta lokalne studije lokacije prevođenja dijela voda rijeke Zete u akumulacije „Krupac“ i „Slano“ i nacrta Strateške procjene uticaja na životnu sredinu.

 • 08:10
  6.4.2020.

  U većem dijelu Crne Gore jutros se saobraća po suvim putevima i uglavnom uz dobru vidljivost.

 • 22:32
  5.4.2020.

  Redovne konferencije za medije Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti od sjutra će se održavati svakog radnog dana u 17 časova, uz direktan TV prenos, umjesto dosadašnjih dviju konferencija za medije dnevno, odlučilo je NKT.

 • 20:17
  5.4.2020.

  U okviru kampanje Instituta za javno zdravlje #OstaniDoma, Ministarstvo prosvjete se pridružilo akciji #IgrajSeDoma, koju su pokrenuli UNICEF i Udruženje Roditelji, i pozvalo vaspitače iz predškolskih ustanova širom zemlje da im preko društvenih mreža šalju kratke video-snimke raznih igara s djecom predškolskog uzrasta ili ih objavljuju na svojim društvenim mrežama koristeći #IgrajSeDoma i tagujući UNICEF Crna Gora, Ministarstvo prosvjete i Udruženje Roditelji (Roditelji. Me).