Autor: onogost.me
Foto: pixabay.com
15:18
14.1.2022.

Krivična prijava protiv Nikšićanina: Osumnjičen za nezakoniti lov

Danilovgradska policija podnijela je protiv dvije osobe krivičnu prijavu zbog sumnje da su izvršile krivično djelo nezakonit lov, saopšteno je iz Uprave policije (UP).


"Juče je danilovgradska policija u mjestu Pažići kontrolisala vozilo marke "VW Golf III" kojim je upravljao Ž.P. (60) iz Danilovgrada i A.K. (49) iz Nikšića. Pregledom vozila policijski službenici su pronašli dvije lovačke puške i 36 komada municije za koje su kontrolisana lica posjedovala oružne listove za držanje i nošenje", ističe se u saopštenju UP.

Oni su dodali da su takođe pregledom pronađene i tri odstrijeljene ptice – šljuke.

"Oružje i municija su privemeno oduzeti a po nalogu tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Danilovgradu protiv Ž.P. i A.K. podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nezakonit lov", zaključuje se u saopštenju UP.

 

Ostale vijesti iz kategorije

 • 21:50
  17.1.2022.

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.

 • 19:31
  17.1.2022.

  Dva beživotna tijela, djevojke rođene 1994. godine i muškarca rođenog 1988. godine izvučena su iz Slanog jezera, kod Vrtačke brane, saopšteno je Portalu RTCG iz Uprave policije.

 • 13:05
  17.1.2022.

  Sjutra pa sve do kraja 2022. godine, Komunalna policija će, u zajedništvu i saradnji civilnim sektorom koji se bavi zaštitom dobrobiti životinja na teritoriji opštine Nikšić, sa kojim je već sprovedeno više zajedničkih aktivnosti u slučajevima kršenja odredbi Odluke o držanju kućnih ljubimaca, sprovoditi akciju “Čitač”.

 • 09:48
  17.1.2022.

  U Crnoj Gori jutros se saobraća po pretežno suvim putevima, a vidljivost je dobra, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).