Autor: onogost.me
Foto: Foto studio Fokus
15:01
21.6.2021.

MZ Župa finansira svečanu večeru za 36 polumaturanata OŠ "Dušan Bojović"

Savjet MZ Župa Nikšićka je i ove godine obezbijedio sredstva za finansiranje svečane večeri za 36 polumaturanta OŠ "Dušan Bojović", koja će se održati većeras.


"Na ovaj simboličan način želimo da ovoj župskoj mladosti poželimo uspjeh u daljem školovanju, a isto tako da na životnoj prekretnici izaberu što bolji put koji će, uz dobro zdravlje, uspješno savladati", kazao je predsjednik Savjeta MZ Župa Nikšićka Dragoljub Radulović.

Kako je kazao, ni ove, kao ni prethodne godine, zbog epidemije koronavirusa, nijesu prikupljana sredstva kako bi polumaturante poslali na ekskurziju, ali se nada da će zdrastvena situacija to dozvoliti sljedećim  generacijama.

"Savjet MZ je i ove godine nagradio dobitnike diplome Luča sa po 100 eura, a želja nam je da se i u narednom periodu potrudimo da organizujemo aktivnosti koje će biti na dobrobit sve župske djece", poručio je on.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 22:06
  28.7.2021.

  U Crnoj Gori sjutra će biti pretežno sunčano i vruće, a najviša dnevna temperatura iznosiće 41 stepen.

 • 19:26
  28.7.2021.

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.

 • 12:23
  28.7.2021.

  Predstavnici EPCG i Opštine Nikšić – Nikola Rovčanin (Izvršni direktor), Rajko Radusinović (član Odbora direktora EPCG), Bojan Đordan (Izvršni rukovodilac FC Proizvodnja) i Nemanja Vuković (predsjednik SO Nikšić) posjetili su danas Manastir Preobraženja Gospodnjeg na Somini, kako bi pustili u rad solarne panele, čiju je izgradnju, u cjelosti, finansirala EPCG.

 • 10:08
  28.7.2021.

  Proslavljajući Dan državnosti i 13-to julski ustanak crnogorskog naroda grupa Pješivaca u saradnji sa UBNOR-om i antifašistima Nikšića obišla je spomen-kosturnicu poginulih boraca II dalmatinske i V crnogorske brigade kod crkve na Bogetićima, spomenike u Milojevićima i na Zagorku, spomen-ploče kod Budoške pećine, na Mitrovoj ponti i na Pandurici očistila oko njih i položila cvijeće.