Autor: onogost.me
Foto: onogost.me
11:03
20.2.2020.

Pivara “Trebjesa” donirala Narodnoj kuhinji 2.500 eura

Pivara “Trebjesa”, kao društveno odgovorna kompanija, i ovaj put odlučila je da podrži jednu humanu priču.


Naime, Narodnoj kuhinji u Nikšiću donirali su 2.500 eura i tako još jednom pokazali da misle o našim sugrađanima koji se nalaze u lošem materijalnom stanju.

“Zahvalni smo im na ovoj donaciji koja nama i našim korisnicima mnogo znači i nadamo se da ćemo i u budućim projektima, koji su od značaja, sarađivati”, naveli su iz NVO Izvor života.

Narodna kuhinja dnevno priprema 197 obroka, a pored toga pomažu još jednom broju porodica.

“Takođe smo dobili još jednu veoma značajnu donaciju od porodice Mijović, a to je kompletan nov namještaj za jednu porodicu kojoj uz pomoć fonda Hemias adaptiramo kuću. Svima se zahvaljujemo od srca i želimo da im se dobrim vraća. Nastavićemo i dalje da se borimo za one kojima smo potrebni, kako u našoj opstini, tako i šire, zahvaljujujci podršci divnih i humanih ljudi”, poručili su oni.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 12:02
  2.4.2020.

  S obzirom na aktuelnu situaciju u državi i stanje opšte ugroženosti stanovništva, kao i na činjenicu da je velikom broju građana na teritoriji opštine Nikšić potrebna pomoć jer se nalaze na ivici ekonomskog i socijalnog ponora, Opštinski odbor Demokrata Nikšića uputio je donaciju u prehrambenim proizvodima Crvenom krstu, Narodnoj kuhinji i drugim udruženjima koja se staraju o ugroženoj populaciji, navodi se u saopštenju pomenute partije.

 • 11:49
  2.4.2020.

  Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru je Osnovnom sudu u tom gradu podnijelo optužni predlog protiv Nikšićanina zbog sumnje da je prekršio mjere zabrane donijete za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

 • 09:45
  2.4.2020.

  U Crnoj Gori potvrđeno je 17 novih slučajeva koronavirusa. Time je broj oboljelih porastao na 140, kazao je epidemiolog IJZ Senad Begić. Među novooboljelim, jedan slučaj je iz Nikšića.

 • 09:44
  2.4.2020.

  Policija je zbog kršenja mjere zabrane izlaska iz objekta stanovanja od 19,00 do 05,00 krivično procesuirala 31 osobu, saopšteno je iz Uprave policije.