Autor: onogost.me
Foto: onogost.me
13:06
16.9.2019.

Pucao na sugrađanina, pa se prijavio policiji

Pripadnici CB Nikšić uhapsilI su Slobodana Martinovića (72) zbog sumnje da je pokušao da ubije sugrađanina Branislava Bjelicu (60).


Do incidenta je došlo jutros oko osam časova u mjestu Poklonci.

Martinović je, prema našim saznanjima, upotrebom lovačke puške nanio prostrijelnu ranu Branislavu Bjelici u predjelu potkoljenice.

Bjelica je hospitalizovan i nije životno ugrožen.

Kako saznajemo, motiv su najvjerovatnije poremećeni komšijski odnosi, a Martinović se sam predao policiji. Nakon što se predao, policija je pronašla pušku.

Na licu mjesta izvršen je uviđaj, a o događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštu u Podgorici.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 11:00
  3.6.2020.

  Nikšićka policija uhapsila je I.S. (24) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

 • 10:20
  3.6.2020.

  Direktor Instituta za javno zdravlje Boban Mugoša gostujuću u jutarnjem programu Televizije Vijesti, kazao je da je epidemija koronavirusa završena, ali pandemija i opasnost još uvijek traje. Poručio je da još uvijek moramo da se ponašamo da je virus među nama, iako 28 dana nema novih slučajeva, te dodao da će maske za neke biti obavezne, a za neke ne.

 • 09:49
  3.6.2020.

  Saobraćaj u tunelu Budeš, na magistralnom Nikšić - Podgorica, biće obustavljen danas i naredna dva dana u terminu od devet do 13 časova. 

 • 08:50
  3.6.2020.

  Zaštitniku ljudskih prava i sloboda su tokom 2019. godine podnijete 32 pritužbe u kojima su podnosioci ukazivali na povrede prava na rad i prava iz radnog odnosa, piše Dan.