Autor: onogost.me
Foto: onogost.me
13:06
16.9.2019.

Pucao na sugrađanina, pa se prijavio policiji

Pripadnici CB Nikšić uhapsilI su Slobodana Martinovića (72) zbog sumnje da je pokušao da ubije sugrađanina Branislava Bjelicu (60).


Do incidenta je došlo jutros oko osam časova u mjestu Poklonci.

Martinović je, prema našim saznanjima, upotrebom lovačke puške nanio prostrijelnu ranu Branislavu Bjelici u predjelu potkoljenice.

Bjelica je hospitalizovan i nije životno ugrožen.

Kako saznajemo, motiv su najvjerovatnije poremećeni komšijski odnosi, a Martinović se sam predao policiji. Nakon što se predao, policija je pronašla pušku.

Na licu mjesta izvršen je uviđaj, a o događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštu u Podgorici.

loading...

Ostale vijesti iz kategorije

 • 16:04
  23.10.2019.

  Zbog pogoršane situacije sa dotokom vode na vodoizvorištu Vidrovan kao i padu nivoa u bunarima Poklonci , ugrožena je stabilnost i pouzdanost sistema vodosnadbijevanja, javljaju iz JP “Vodovod i kanalizacija“, zbog čega su prinuđeni da počnu sa najavljenim isključenjima prigradskih naselja sa vodovodne mreže .

 • 14:04
  23.10.2019.

  U Beogradu, 21. oktobra, u devedeset i šestoj godini preminuo je Nikola Vavić, pozorišni reditelj, doajen crnogorskog teatra.

 • 13:55
  23.10.2019.

  U Podgorici je počeo višednevni regionalni skup na temu prevencije i kontrole antimikrobne rezistencije (AMR) koja predstavlja sve veću prijetnju javnom zdravlju, s obzirom na sve veći procenat smrtnih slučajeva na globalnom nivou kao posljedice infekcija uzrokovanih bakterijama koje su otporne na antibiotike.

 • 13:10
  23.10.2019.

  Najzabavnija jesenja kupovina počinje!