Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
08:00
13.1.2019.

Evo koji filmovi vas čekaju danas u bioskopu Cinema 213

Posljednjeg dana ove sedmice u bioskopu Cinema 213 prikazaće se pet filmova.


Animirana akcija „Spajdermen – novi svijet“ čeka vas u 12.05h. Najpoznatiji čovjek-pauk ove zime nas upliće u potpuno novu paukovu mrežu. U priču nas uvodi tinejdžer iz Bruklina Majls Morales koji nam otkriva neograničene mogućnosti Spajdermen svijeta, ali i da nije sam. Majlsu će pozavidjeti mnogi jer ima najneobičnijeg učitelja na svijetu koji ga podučava, ni manje, ni više nego, spašavanju svijeta. Ali stvari nisu onakve kakvim se čine na prvu loptu, a nova iznenađenja pojavljuju se na svakom koraku. Ova nova Spajdermen priča natjeraće vas da preispitate sve što ste do sada znali o Piteru Parkeru i njegovoj transformaciji u Spajdermena.

Zatim će se u 14.15h prikazati animirani film, „Petar Pan i magična knjiga nedođije“, a u 16h „Ralf rastura internet – razbijač Ralf 2“ u 3D projekciji.

Naučna fantastika „Bamblbi“ čeka vas u 18h.

Posljednji termin, u 20h, donosi romantičnu komediju „Džulijet“. Eni je zaglavila u dugogodišnjoj vezi sa Dankanom, koji je opsjednut rokerom Takerom Krouom. Kada akustični demo Takerove pjesme od prije 25 godina izađe u javnost, počinju da se dešavaju velike promjene u životu rokera. Film po romanu Nika Hornbija, ‚‚Džulijet’’ je komična priča o drugim šansama.

Ostale vijesti iz kategorije