Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Nikšićko pozorište: Večeras film “Svemu dođe kraj”

onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 25.10.2024. u 08:08
Igrani film „Svemu dođe kraj“, reditelja Rajka Grlića, biće prikazan večeras u sali Nikšićkog pozorišta, u 20 časova.

Program organizuje mreža kinoprikazivača Crne Gore u saradnji sa Nikšićkim pozorištem, u okviru mini revije manjinskih crnogorskih koprodukcija.

Crnogorski koproducent na ostvarenju „Svemu dođe kraj“ je renomirani producent, čiji je rad višestruko nagrađivan, Ivan Đurović (ABHO Film).

Film „Svemu dođe kraj“  je svjetsku premijeru imao na Pulskom filmskom festivalu. U Crnoj Gori film je  prikazan u okviru Hercegnovskog filmskog festivala, na kome je i  nagrađen – Jeleni Đokić dodijeljena je Zlatna mimoza za najbolju žensku ulogu u filmu.

“Ljubavna priča se događa u Zagrebu danas, u kome uspješni advokat Maks, oslobađa bogatog i moćnog Dinka Horvata od optužnice za dvostruko ubistvo. Na proslavi pijani Maks Dinku otvoreno kaže da je ubica i taj sukob s jednim od stubova društva učini ga nepoželjnim, izgubi partnere i klijente, žena ga ostavi. Ali Maks se ne predaje”, piše u najavi.

Cijena ulaznice je tri eura.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Igrani film „Majka Mara“ u režiji Mirjane Karanović, biće prikazan u sali Nikšićkog pozorišta večeras, u 20 sati. Program se realizuje u okviru mini revije manjinskih crnogorskih koprodukcija.
    U bioskop Cinema 213 ove sedmice stižu dva nova filma – drama “The apprentice- Priča o Trampu” i akcija “Venom 3: Posljednji ples”.