Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
07:40
16.2.2020.

Pet projekcija danas u Cinemi 213

Na današnjem repertoaru bioskopa Cinema 213 su četiri filma.


Dan će u 12.30h otvoriti porodična avantura „Sonikov film“, koja će se prikazati i u 14.20h. Ova priča je inspirisana svjetski poznatom i popularnom SEGA igricom, u kojoj je glavni junak svijetloplavi jež. Radnja filma prati Sonika koji pokušava da upravlja svojim životom na Zemlji i odnosom sa novim, najboljim prijateljem, čovjekom Tomom (Džejms Marsden). Sonik i Tom će udružiti snage u pokušaju da spriječe ozloglašenog doktora Robotnika (Džim Keri), koji želi da uhvati Sonika i iskoristi njegove nemjerljive moći kako bi uspostavio dominaciju nad čitavim svijetom.

Slijedi romantična komedija „Ema“ u 16.10h. Lijepa, pametna i bogata Ema Vudhaus je kao nemirna matica za mali uspavani grad u kojem živi. Ovo je blistava satira društva i odrastanja, u kojoj Ema mora proći kroz donošenje pogrešnih odluka u izboru udvarača, kako bi pronašla ljubav koja je oduvijek  bila tu. 

Horor „Ostrvo fantazija“ prikazaće se u 18.25h. U Blumhausovom novom osvrtu na Ostrvo fantazija, zagonetni Gospodin Roark čini da se tajni snovi njegovih srećnih gostiju ostvare u luksuznom, ali zabačenom tropskom odmaralištu. Međutim, kada se fantazije pretvore u noćne more, gosti su primorani da razriješe misterije ostrva kako bi ga napustili živi.

Kraj dana predviđen je za romansu „Led 2“ koja će se prikazati u 20.30h. Šta se tačno dešava u onom dijelu bajki nakon vjenčanja princa i princeze kada kažu „živjeli su srećno do kraja života“? Nekoliko godina kasnije, glavni likovi ove ledene bajke – Nađa, prvakinja u umjetnčkom klizanju, i vrhunski hokejaš Saša – žive kao srećna porodica odgajajući svoju ćerkicu. Sve djeluje savršeno do nemilog događaja koji će zauvijek promijeniti njihove živote...

Ostale vijesti iz kategorije