Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
07:46
11.5.2021.

Utorak u Cinemi 213

Na današnjem repertoaru bioskopa Cinema 213 biće tri projekcije.


Dan će u 16.10h otvoriti “Jakari i veličanstveno pero”. Jakari, najmlađi pripadnik Sijuksi indijanskog naroda, sam kreće u potragu za Malim Gromom, ponijem za koga kažu da je neukrotiv. Na tom putovanju, na kojem se po prvi put u životu nalazi potpuno sam, posjećuje ga Veliki orao, totemska životinja koja mu daruje veličanstveno pero, kao i nejverovatnu vještinu – da razgovara sa životinjama. Putujući daleko od kuće i zadirući duboko na teritoriju strašnih lovaca, Jakari i Mali Grom započinju veliku avanturu. Ovo putovanje kroz zadivljujuće pejzaže, stvoriće neraskidivo prijateljstvo između Sijuksi dječaka i ponija koji trči poput vjetra.

Zatim će se u 17.45h prikazati avantura “Raja i posljednji zmaj” u 3D projekciji, a nakon toga, u 20h komedija “Veliki povratnici”.

Producent Maks Barber duguje novac šefu mafije Redžiju Fontejnu nakon što njegov najnoviji film doživi fijasko. Sa svojim životom na kocki, Maks producira novi film, ne bi li pritom ubio glavnog glumca pri izvođenju neke od vratolomija a potom uzeo novac od osiguranja. Ali kada Maks izabere Djuka Montanu, on ne očekuje da će stari pijanac procvjetati jer se našao opet ispred kamere. Ne mogavši da ubije Djuka u običnoj filmskoj vratolomiji, Maks ga stavlja u sve opasnije situacije. I dok Djuk preživljava vratolomiju za vratolomijom, Maks uspijeva da snimi najbolji film u svojoj karijeri.

Ostale vijesti iz kategorije