Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Daka spaja DF i SNP u Nikšiću?

daka_davidovic
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 23.12.2016. u 07:31

Demokratski front i Socijalistička narodna partija izaći će zajedno na izbore u Nikšiću naredne godine, dogovoreno je u vrhu DF-a i SNP-a.

To pišu današnje Dnevne novine, pozivajući se na više izvora.

Cilj Demokratskog fronta je da okupi sve opozicione snage u Nikšiću, a dogovor sa Socijalističkom narodnom partijom je samo početak, jer se očekuje da ovom savezu priđu i Demokrate, Socijaldemokratska partija, GP URA, ali i Demos.

Kako dalje stoji u tekstu Dnevnih novina, nakon ovog dogovora u Nikšiću, uslijedila je ekspresna podrška DF-a SNP-u u Kotoru. Front je, naime, odlučio da podrži manjinsku vlast partije Srđana Milića.

Osim Demokratskog fronta, snažan zagovornik stvaranja jedinstvene opozicione liste u Nikšiću je i biznismen Miodrag Daka Davidović, koji je bio glavni ključ dogovora Fronta i SNP-a, pod čijim patronatom su i održani pregovori prije nekoliko dana.

On je, prema izvorima DN, glavna garancija da će za lokalne izbore u Nikšiću opozicija imati dovoljno novca za predizbornu kampanju.

Dnevne novine podsjećaju da je DPS u Nikšiću 16. oktobra osvojila 46,6 odsto, Socijaldemokrate 1,7 odsto podrške građana, dok je među opozicionim listama najbolji rezultat ostvario Demokratski front sa 28 odsto podrške, a slijede Demokrate sa 9,3, Ključ sa 8 odsto i SDP sa 5 odsto.

 

Izvor: CdM

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci