Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
09:01
21.11.2020.

Davidović osniva partiju

Biznismen Miodrag Daka Davidović osniva političku partiju pod nazivom Narodni pokret Crne Gore. 


Davidović je za "Dan" potvrdio da je tačna informacija o osnivanju stranke, ali nije želio da saopšti detalje.

“Sve će biti poznato danas”, rekao je Davidović.

Naime, Davidović bi to trebalo da objavi danas ispred manastira Svetog Save na Goliji, gdje će biti crkvena služba na dan Svetog Arhangela Mihaila.

Kakav će biti skup još nije izvjesno zbog mjera NKT-a i zabrane putovanja između opština.

Među visokim funkcionerima partije bi, kako je sinoć objavio portal Vijesti, trebalo da bude i nekadašnji poslanik i funkcioner Socijalističke narodne partije Aleksandar Saša Damjanović. Na pozive Dana da prokomentariše ovu informaciju, Damjanović sinoć nije odgovarao.

Davidović je nedavno optužio lidere Demokratskog fronta da pokušavaju da sruše politički dogovor o formiranju nove vlade. Poručio je da oni u tome neće uspjeti, jer mandatar Zdravko Krivokapić, kako je kazao, ima podršku crnogorskog naroda.

Davidović je tvrdio da nije tačno da Crkva ima bilo kakve veze sa predizbornim imenovanjem Krivokapića za nosioca liste "Za budućnost Crne Gore", ili da je sastavljala listu, a da je on najviše učinio na objedinjavanju opozicionih snaga.

Kazao je da je Krivokapić sada, nakon pobjede nad DPS-om, na meti jer neće da bude poslušnik.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 21:42
  27.2.2021.

  Vršilac dužnosti direktora Opšte bolnice Nikšić, Marko Mitrović kazao je da odbacuju sve manipulacije i neistinite navode Demokratske partije socijalista (DPS) koji su, navodi, sračunati radi urušavanja ugleda institucija.

 • 18:13
  27.2.2021.

  Sramna karikatura na račun Sanje Damjanović je politički instruisan napad na dostojanstvo jedne žene i naučnice. Ogavna je brutanost i spremnost mrzitelja svega i svakoga ko ne dijeli njihovu stranačku i ideološku orijentacija, da uvrijede i napadnu bez ikakvog skrupula i granica.

 • 18:03
  27.2.2021.

  Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić zahtijeva da se rasvijetle sve okolnosti koje se tiču napada na aktivistu koalicije "Za budućnost Nikšića" Luku Trebješanina, budući da događaj, kako su kazali, obiluje veoma sumnjivim okolnostima.

 • 15:22
  27.2.2021.

  Pokret "Ne damo Nikšić" predložio je organizovanje zajedničke konferencije za medije svih nosilaca listi za predstojeće lokalne izbore u Nikšiću, uz potpisivanje sporazuma o etičkom kodeksu partijskih aktivista kako bi se obezbijedili jednaki uslovi svima da izraze svoju volju kako na izborima, tako i tokom kampanje.