Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Demokrate izabrale Opštinski odbor

demokrate_glavna
Demokratska Crna Gora
  • Autor onogost.me
  • 08.03.2016. u 13:05

Demokratska Crna Gora održala je prvu izbornu konvenciju u Nikšiću, na kojoj su izabrani članovi Opštinskog odbora te partije.

Kako se navodi, Odbor će imati 86 članova, a njime će upravljati tročlano Radno tijelo do izbora predsjednika Opštinskog odbora.

Sjednici, koja je održana u sali Skupštine opštine Nikšić, prisustvovao je i predsjednik Demokrata mr Aleksa Bečić, koji je ocijenio da je najveća snaga Demokrata, ispravnost konkretnih rješenja i vizija Crne Gore koju ta stranka nudi.

''Osim toga, naša snaga je u ljudima kojima se obraćamo, a naročito u Mladim demokratama, koji svakodnevno obilaze crnogorska domaćinstva, predstavljajući im ta rješenja i viziju'', rekao je Bečić.

On je izrazio očekivanje da će Demokrate krenuti sa izbornim pobjedama.

''Pobijedićemo, jer nam treba serija pobjeda, a ne serije podjela i poraza iz kojih su pojedinci iz vlasti izašli kao milioneri i milijarderi, tajkuni i mafijaši. Njih ćemo pobijediti i poraziti, jer njihov poraz je pobjeda Crne Gore i svih njenih građana'', naglasio je Bečić.

Momo Koprivica, potpredsjednik Demokrata i član Radnog tijela koje će privremeno upravljati Odborom, rekao je da nikšićki Odbor garantuje ispunjavanje programskih ciljeva partije.

''Broj, a naročito sastav našeg Odbora u Nikšiću garantuje dosljedno ispunjavanje svih zacrtanih ciljeva iz Programa “Pobjede, a ne podjele”, u kojem veliki broj Nikšićanki i Nikšićana vidi izlaz iz svakodnevnih problema sa kojima se suočavaju. Ipak, sa dolaskom Demokrata i dodatnim organizovanjem, kako je to bilo ovom prilikom, DPS-u se pali crveni alarm za uzbunu, kao što se ovih dana uključio crveni meteo alarm'', rekao je između ostalog Koprivica.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Poslanički klub DPS-a u znak protesta zbog odlaganja premjerskog sata u subotu, spriječio je održavanje istog. Poslanici DPS-a su blokirali govornicu. Predsjednik Skupštine Andrija Mandić je kazao da DPS ne dozvoljava održavanje premijerskog sata, te da će novi biti zakazan za 19. jul. Premijer Milojko Spajić danas je trebalo je da odgovara na pitanja predstavnika poslaničkih klubova.
Premijer Milojko Spajić odgovaraće danas u Skupštini na pitanja predstavnika poslaničkih klubova, na posebnoj sjednici posvećenoj Premijerskom satu.