Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

DF: Branili smo našu omladinu od DPS aktivista

Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 25.09.2016. u 14:06

U reagovanju koje  potpisuje funkcioner DF-a Nikšić, Radoje Karadžić, navodi se da je Zdravko Đurđevac (Z.Đ.) napao omladinu DF-a i da ga je stoga aktivista Fronta, Radivoje Vučević udario. Iz DF-a su poručili da će i ubuduće, kako je naveo, braniti svoju omladinu, od DPS nasilnika.

"Dok je naša omladina prolazila ulicom, ispred kuće Đurđevac Zdravka (44), inače aktiviste DPS-a u MZ Humci - Rubeža, imenovani je napao našu omladinu. Imenovani je na ulici, javnoj površini, ničim izazvan, histerično izašao iz svog dvorišta, fizički nasrnuo na omladinu, počeo da im otima promotivne flajere, da ih gura, stiska za ruke, da ih histerično psuje i govori ostale nedolične riječi", tvrdi Karadžić. 

On objašnjava da je njihov član, Radivoje - Bato Vučević, koji je pratio omladinu, zamolio Đurđevca da ne nasrće na omladinu, što je isti ignorisao.

"Napad aktiviste DPS-a na ulici, na javnoj površini, odraz je njihove nemoći, panike od poraza koja vlada u njihovoj Bastilji - MZ Humci. I Vučević ga je udario, to je istina. Naši aktivisti u Nikšiću će braniti našu omladinu od DPS nasilnika. Mi nećemo dozvoliti da našu djecu napadaju na ulicama, mi smo se juče branili, i branićemo se svaki put, to neka zna DPS u Nikšiću", poručuje Karadžić i dodaje da on lično, kao šef Štaba DF u MZ Humci, dobija prijetnje.

"Znam da im smeta što sa megafonom govorim kroz naselje, smeta im što su moje komšije iz Humaca, koji broji 6.000. birača izabrali Demokratski front kao svoj izbor, a DPS režim broji zadnje sate. I zato se slažem sa njima, vidimo se 16. oktobra, Nikšić je već izabrao MI, a ne ON", zaključuje Karadžić".

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci