Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Konsultacije o mandataru odložene za sjutra

Kabinet predsjednika Crne Gore
  • Autor onogost.me
  • 08.08.2023. u 10:11
Nastavak konsultacija Predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića sa predstavnicima Ujedinjene Crne Gore, Albanske alternative i Demokratskog saveza Albanaca oko izbora mandatara za sastav Vlade Crne Gore iz objektivnih razloga se odgađa za sjutra, u istom terminu, saopšteno je iz Milatovićevog kabineta.

Milatović je, podsjetimo, razgovarao sa predstavnicima Albanske alijanse predvođenim Gencijem Nimanbeguom, zatim sa predstavnicima Demokratske Unije Albanaca i njihovim čelnikom Mehmedom Zenkom.

Takođe se sastao i sa predstavnicima CIVIS-a na čelu sa Srđanom Pavićevićem.

Predsjednik Demokratske unije Albanaca (DUA) Mehmed Zenka saopštio je, nakon sastanka sa Milatovićem, da je za njih prihvatljivo da mandatar pripadne Pokretu "Evropa sad" i poručio da Crnoj Gori treba stabilna i odlučna Vlada.

Sa njim je saglasan i Nimanbegu, koji je poručio da Vlada mora biti programska, odnosno da ukoliko njeni konstituenti ne budu imali slične ciljeve ponovo će biti ranjiva, kao i prethodna.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Prosječna neto zarada (bez poreza i dopirnosa) danas je veća nego bruto zarada prije deset godina. Ona je gotovo dvostruko veća nego prosječna zarada u 2014. godini, a najveći rast ostvaren je u sektoru usluge hrane, piše Portal bankar.me.
    Tradicionalni međunarodni turnir Kup Nikšića, koji će okupiti više od 400 takmičara i 30 klubova iz država regiona, biće održan u subotu, saopštio je organizator manifestacije, Karate klub Onogošt.