Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Lideri Demokrata nastavili kampanju po nikšićkim mjesnim zajednicama

slika_demokrate
Demokrate
  • Autor onogost.me
  • 13.09.2016. u 15:02

Demokratska Crna Gora održala je Konstitutivnu sjednicu Mjesnih odbora Ozrinići, Bistričko i Integralovo naselje.

Sjednici su prisustvovali predsjednik Demokrata Aleksa Bečić, potpredsjednik Momo Koprivica i generalni sekretar Boris Bogdanović.

Predsjednik Demokratske Crne Gore je, obraćajući se prisutnima, poručio da je moguće bitisati u politici na potpuno materijalno bezinteresnim osnovama, jer su Demokrate čist primjer kako je dovoljna snaga volje i zdrava i prava ideja da objedine ljude u borbi za promjene.

Osim isticanja ciljeva Demokrata naznačenih u Programu “Pobjede, a ne podjele”, Bečić je pozvao građane da se ne “pecaju” na rečenice koje se, kako je naveo, poslednjih dana neprestano vrte, a koje glase “Svi su isti”, “Ništa se ne može promijeniti”, “Sve je završeno, jedan glas ne znači ništa. “

 On je naglasio da nijesu svi isti  i  da se stanje ekonomskog, pravnog i moralnog posrnuća može, mora i hoće promijeniti.

“Demokrate predstavljaju trn u oku mnogima, a naročito ovoj vlasti, zbog toga što nemamo finansijere, ni medijske pokrovitelje i zato što nas ne mogu potkupiti, ucijeniti i zaplašiti. Niko nas neće zaustaviti u namjeri da ovu zemlju učinimo bogatijom, pravednijom, prosperitetnijom”, saopštio je predsjednik Demokrata. 

Za predsjednika MO Ozrinići izabran je Labud Lalatović, MO Bistričko naselje vodiće Marko Kilibarda, a MO Integralovo naselje Velibor Blagojević. 

Sjednica je održana nakon što su Mlade Demokrate u okviru kampanje “od vrata do vrata” obišle preko 1930 domaćinstava na ovim područjima opštine Nikšić.

Kako stoji u saopštenju Demokrata, navedena partija u ovim djelovima nikšićke opštine bilježi 11,19% podrške. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci