Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

OO DPS Nikšić: DF je počeo primjenjivati metode zastrašivanja

oo_dps_niksic
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 14.10.2016. u 17:17

Iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Nikšić (DPS) saopštili su da, nakon pobjedničke konvencije ove partije u našem gradu, kampanja Demokratskog fronta kulminira i poprima najbezočniji i najprimitivniji oblik. 

Kako se navodi u saopštenju, Demokratski front je, uvidjevši da je đavo odnio šalu i da su građani Nikšića jasno rekli ne primitivizmu, destrukciji, nerealnim obećanjima i izdaji interesa svoje zemlje, počeo primjenjivati metode zastrašivanja neprimjerene ni  ovom prostoru ni ovom vremenu.

“Štampanje prijetećih letaka kojima pozivaju na odmazdu nakon 16. oktobra i njihove tobožnje pobjede, pokazuje samo u kakvom su problemu, a i u kakvom problemu bi bilo crnogorsko društvo u kome bi oni bili dio vlasti. Na sreću svih nas, naravno, to se ne može desiti, ali u XXI vijeku prijetiti da će se nekome desiti ovo ili ono, može se okarakterisati kao najteži oblik ugrožavanja prava na slobodan izbor”, objašnjavaju iz ove partije.

U saopštenju se precizira da su se u Nikšiću, 14. oktobra na više lokacija pojavili leci sa diskreditujućim, lažnim i prijetećim sadržajima na račun predsjednika mjesnih odbora Demokratske partije socijalista.

Dalje, objašnjava se da je ovakvim činjenjem nanijeta lična šteta pojedincima, pa da su podnesene prijave nadležnim organima.

Prema navedenom iz OO DPS-a, za ove aktivnosti postoje svjedoci, očevidci, kao i snimci sa sigurnosnih kamera sa kojih se, navodno, lako utvrđuje identitet počinilaca.

“Nadamo se da će reakcija državnih organa biti brza i efikasna i da će biti preduzete sve mjere i radnje radi zaštite ljudskih prava i sankcionisanja počinilaca. Jasno je nama da je ovo sve izraz nemoći, suočavanja sa istinom da će 16. oktobra biti poraženi, da ih njihovi mentori i ktitori već sada napuštaju i da zbog toga gube sve kompase”, poručuju iz OO DPS Nikšić.

Oni, takođe, dodaju da od državnih organa očekuju  da kazne sve počinioce, a kako su naveli, njihovu politiku kazniće građani 16. oktobra, koji će jasno reći ne nasilju, primitivizmu i manipulacijama.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci