Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
08:19
16.4.2019.

SD: U Nikšiću bilježimo značajan priliv novih članova

OO Socijaldemokrata Nikšića održao je sjednicu kojoj su prisustvovali Ivan Brajović, predsjednik SD-a, Danilo Mirotić, generalni sekretar SD-a i menadžer OO SD Nikšića i Kenan Hrapović, član Predsjedništva SD-a.


Osvrćući se na aktuelnu političku situaciju, predsjednik SD-a Ivan Brajović izrazio je zadovoljstvo radom nikšićkog odbora partije i rezultatom ostvarenim na lokalnim izborima 2017. godine u tom gradu. Takav rezultat, kaže Brajović, u značajnoj mjeri je doprinio tome da Socijaldemokrate na državnom nivou dupliraju podršku birača, sa oko 12.500 na preko 25 hiljada glasova.

"Osim toga, u svakom lokalnom parlamentu imamo odbornike. Zato moramo, a ne sumnjam da će ovaj odbor to učiniti, nastaviti da stalno komuniciramo sa našim sugrađanima, da bilježimo njihove potrebe i nezadovoljstva i pronalazimo rješenja za iste i da realizujemo program koji smo građanima ponudili u predizbornoj kampanji. Takav pristup, već smo se uvjerili, najbolji je put do povećanja podrške građana našoj partiji, a ja sam siguran da će i prvi naredni izbori, kao i svaki do sad, za nas biti još jedna potvrda rasta", zaključio je Brajović.

Predsjednik OO SD Nikšića Dragan Zečević izrazio je zadovoljstvo radom odbora u Nikšiću.

"Bilježimo značajan priliv novih članova, ljudi koji prepoznaju ideju socijaldemokratije i nas kao jedinu partiju u Crnoj Gori i Nikšiću koja tu ideju baštini. Prepoznaju i ljude, časne, poštene i odgovorne, koji su zaduženi za realizaciju našeg programa. Zbog toga oni u nama, Socijaldemokratama, vide najbolji izbor. Imamo sve preduslove za dalji rast broja glasova, na tome radimo svakodnevno i to ćemo, uvjeren sam, i ostvariti na prvim narednim izborima u našoj opštini", zaključio je Zečević.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 16:23
  13.12.2019.

  Po najnovijim istraživanjima Centra za demokratiju i ljudska prava CEDEM najbolje ocijenjeni crnogorski političari su predsjednik države i premijer Milo Đukanović i Duško Marković. Na današnjem predstavljanju rezultata istraživanja “Političko javno mnjenje Crne Gore” saopšteno je da je porastao rejting Demokratske partije socijalista, kao i da građani najviše povjerenja imaju u sistem obrazovanja i SPC.

 • 16:11
  13.12.2019.

  Predsjednik DNP-a Milan Knežević zakazao je sjednicu GO partije na kojoj će svi predsjednici opštinskih odbora i članovi GO dobiti konkretne zadatke u cilju, kako poručuju iz stranke, masovnosti crkveno narodnog sabora koji će biti održan u subotu 21. decembra u Nikšiću.

 • 09:01
  11.12.2019.

  Stotinu osamnaestogodišnjaka učlanjeno je u nikšićki DPS, saopšteno je iz te stranke. 

 • 15:14
  9.12.2019.

  Fizičko lice koje prilikom izvođenja državne himne, u slučajevima kada je to predviđeno propisima, sjedenjem, zviždanjem, stvaranjem buke ili na drugi način ne oda joj počast kazniće se novčanom kaznom od 700 do 2.000 eura.