Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
08:19
16.4.2019.

SD: U Nikšiću bilježimo značajan priliv novih članova

OO Socijaldemokrata Nikšića održao je sjednicu kojoj su prisustvovali Ivan Brajović, predsjednik SD-a, Danilo Mirotić, generalni sekretar SD-a i menadžer OO SD Nikšića i Kenan Hrapović, član Predsjedništva SD-a.


Osvrćući se na aktuelnu političku situaciju, predsjednik SD-a Ivan Brajović izrazio je zadovoljstvo radom nikšićkog odbora partije i rezultatom ostvarenim na lokalnim izborima 2017. godine u tom gradu. Takav rezultat, kaže Brajović, u značajnoj mjeri je doprinio tome da Socijaldemokrate na državnom nivou dupliraju podršku birača, sa oko 12.500 na preko 25 hiljada glasova.

"Osim toga, u svakom lokalnom parlamentu imamo odbornike. Zato moramo, a ne sumnjam da će ovaj odbor to učiniti, nastaviti da stalno komuniciramo sa našim sugrađanima, da bilježimo njihove potrebe i nezadovoljstva i pronalazimo rješenja za iste i da realizujemo program koji smo građanima ponudili u predizbornoj kampanji. Takav pristup, već smo se uvjerili, najbolji je put do povećanja podrške građana našoj partiji, a ja sam siguran da će i prvi naredni izbori, kao i svaki do sad, za nas biti još jedna potvrda rasta", zaključio je Brajović.

Predsjednik OO SD Nikšića Dragan Zečević izrazio je zadovoljstvo radom odbora u Nikšiću.

"Bilježimo značajan priliv novih članova, ljudi koji prepoznaju ideju socijaldemokratije i nas kao jedinu partiju u Crnoj Gori i Nikšiću koja tu ideju baštini. Prepoznaju i ljude, časne, poštene i odgovorne, koji su zaduženi za realizaciju našeg programa. Zbog toga oni u nama, Socijaldemokratama, vide najbolji izbor. Imamo sve preduslove za dalji rast broja glasova, na tome radimo svakodnevno i to ćemo, uvjeren sam, i ostvariti na prvim narednim izborima u našoj opštini", zaključio je Zečević.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 15:09
  19.6.2019.

  Održana je osma Opštinska izborna konferencija DPS-a Plužina na kojoj je izabran novi Opštinski odbor od 30 članova.

 • 10:54
  18.6.2019.

  Jedan čovjek je privatizovao državu, prodao je sve što se može prodati, udario je i na crkvu, a mi smo se večeras okupili, u njegovom rodnom gradu, da mu poručimo da je gotov, istaknuto je na protestnom skupu pokreta “Do slobode” održanom sinoć u hotelu “Jugoslavija”, kojem je prisustvovalo pedesetak pristalica.

 • 08:20
  17.6.2019.

  Građanski pokret “Do slobode” organizuje protestni skup večeras u 20h, u sali hotela Jugoslavija.

 • 19:04
  15.6.2019.

  Na danas održanoj Opštinskoj izbornoj konferenciji DPS-a Šavnik izabran je odbor od 54 člana i 23 člana koji ulaze u sastav Opštinskog odbora po funkciji i čine novi Opštinski odbor koji ukupno broji 77 članova.