Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
08:19
16.4.2019.

SD: U Nikšiću bilježimo značajan priliv novih članova

OO Socijaldemokrata Nikšića održao je sjednicu kojoj su prisustvovali Ivan Brajović, predsjednik SD-a, Danilo Mirotić, generalni sekretar SD-a i menadžer OO SD Nikšića i Kenan Hrapović, član Predsjedništva SD-a.


Osvrćući se na aktuelnu političku situaciju, predsjednik SD-a Ivan Brajović izrazio je zadovoljstvo radom nikšićkog odbora partije i rezultatom ostvarenim na lokalnim izborima 2017. godine u tom gradu. Takav rezultat, kaže Brajović, u značajnoj mjeri je doprinio tome da Socijaldemokrate na državnom nivou dupliraju podršku birača, sa oko 12.500 na preko 25 hiljada glasova.

"Osim toga, u svakom lokalnom parlamentu imamo odbornike. Zato moramo, a ne sumnjam da će ovaj odbor to učiniti, nastaviti da stalno komuniciramo sa našim sugrađanima, da bilježimo njihove potrebe i nezadovoljstva i pronalazimo rješenja za iste i da realizujemo program koji smo građanima ponudili u predizbornoj kampanji. Takav pristup, već smo se uvjerili, najbolji je put do povećanja podrške građana našoj partiji, a ja sam siguran da će i prvi naredni izbori, kao i svaki do sad, za nas biti još jedna potvrda rasta", zaključio je Brajović.

Predsjednik OO SD Nikšića Dragan Zečević izrazio je zadovoljstvo radom odbora u Nikšiću.

"Bilježimo značajan priliv novih članova, ljudi koji prepoznaju ideju socijaldemokratije i nas kao jedinu partiju u Crnoj Gori i Nikšiću koja tu ideju baštini. Prepoznaju i ljude, časne, poštene i odgovorne, koji su zaduženi za realizaciju našeg programa. Zbog toga oni u nama, Socijaldemokratama, vide najbolji izbor. Imamo sve preduslove za dalji rast broja glasova, na tome radimo svakodnevno i to ćemo, uvjeren sam, i ostvariti na prvim narednim izborima u našoj opštini", zaključio je Zečević.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 14:39
  22.4.2019.

  Građanski pokret URA je u Nikšiću upriličio dodjelu članskih karata novim članovima. Istom prilikom otvorena je nova kancelarija koja se nalazi u Ulici Ivana Milutinovića 8, u strogom centru grada.

 • 20:05
  15.4.2019.

  Predsjednici svih partija parlamentarne opozicije i predstavnici Pokreta “Odupri se-97000” razmotrili su sedmičnu aktivnost u okviru kreativno-medijskog i normativnog tima i aktivnosti na međunarodnoj afirmaciji građanskih protesta, saopšteno je danas iz Socijaldemokratske partije (SDP) koja je bila domaćin današnjeg sastanka. 

 • 11:06
  15.4.2019.

  Predstavnici organizacionog odbora pokreta „97.000 – Odupri se” i opozicionih subjekata sastaće se danas u hotelu Jugoslavija, u Nikšiću.

 • 12:17
  12.4.2019.

  Odbijanje našeg amandmana, koji se  odnosi da obaveza svake političke partije koja se finansira iz lokalnog i državnog budžeta bude isticanje crnogorske zastave na stranačkim prostorijama, a koje je predložio poslanik Andrija Popović, pokazatelj je da Vlada svojim odlukama nanosi štetu državnim simbolima, kazali su iz Crnogorske kulturne mreže.