Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Šućur: Građani su država, a ne vaš vođa

sucur
URA
  • Autor onogost.me
  • 01.03.2019. u 10:10

U maniru opšte panike koja ovih dana vlada na dvoru, predsjednik DPS-a u Nikšiću, Ivan Mitrović, targikomično u saopštenju u koje i sam ne vjeruje opisuje decenijske neuspjehe svojih mentora, pokušavajući da velom magle sakrije ono što Nikšićani vrlo dobro znaju, koliko je i šta je ostalo od Nikšića, zahvaljujući tridesetogodišnjoj vlasti Mitrovićevog Nikšićanina kojeg neukusno diže u nebesa, kaže u reagovanju na saopštenje Ivana Mitrovića, Goran Šućur, potpredsjednik odbora URA u Nikšiću.

On ističe i da je u obavezi zbog građana u Nikšiću da podsjeti na dostignuće trodecenijske vlasti Mitrovićevog šefa i njegovih piona.

“Ako krenemo od Tehnopolisa, vidjećemo da nema preko sto zaposlenih koje su obećavali, već tridesetak kojima zarade kasne i do tri mjeseca, a koji zbog načina na koji su došli do zapošljenja nezadovoljno ćute. Ako nastavimo, pored Doma revolucije, vidjećemo jedan devastirani objekat, koji u zakup daju ljudima koji su batinali narod, a preko tuđeg imena pokušavaju da sakriju svoje vlasništvo”, tvrdi Šućur.

 On navodi i hotel “Onogošt” čija je, kako ističe imovina od 11.5 miliona eura prodata opštinskim činovnicima, koji su na takav način za 1.3 miliona eura oštetili budžet Opštine Nikšić.

“Trgu možete ostaviti ugašeni Čelik, koji ste poklanjali lokalnim kriminalcima, ugašene rukometne klubove, košarkaše kojima kasne plate, odbojkaše na aparatima, halu bez grijanja… Od industrijskog centra, sumnjivim privatizacijama, napravili ste industrijsko groblje, a od trga teren za privatni i rođačko-kumovski biznis. Vjerovatno ste preumili da napomenete i ulice u kojima vi i vaši “politički” očevi imate na desetine stambenih i poslovnih objekata”, poručuje Šućur.

Ukazuje da umjesto da se takvi izvine građanima, oni predstavljaju neuspjehe pobjedama, a sugrađane koji žele da se oslobode kriminalnog jarma izdajnicima.

“Međutim, gdine Mitroviću zaboravili ste ono najvažnije, da su građani država, a ne vaša ikona i vođa dokazano kriminalno-korumpirane organizacije kojem se vjerovatno molite kao svecu”, zaključuje Šućur.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Odbornici lokalnog parlamenta će na sjednici koja je zakazana u 10 časova, raspravljati o 23 tačke dnevnog reda.