Autor: onogost.me
Foto: URA
11:10
1.3.2019.

Šućur: Građani su država, a ne vaš vođa

U maniru opšte panike koja ovih dana vlada na dvoru, predsjednik DPS-a u Nikšiću, Ivan Mitrović, targikomično u saopštenju u koje i sam ne vjeruje opisuje decenijske neuspjehe svojih mentora, pokušavajući da velom magle sakrije ono što Nikšićani vrlo dobro znaju, koliko je i šta je ostalo od Nikšića, zahvaljujući tridesetogodišnjoj vlasti Mitrovićevog Nikšićanina kojeg neukusno diže u nebesa, kaže u reagovanju na saopštenje Ivana Mitrovića, Goran Šućur, potpredsjednik odbora URA u Nikšiću.


On ističe i da je u obavezi zbog građana u Nikšiću da podsjeti na dostignuće trodecenijske vlasti Mitrovićevog šefa i njegovih piona.

“Ako krenemo od Tehnopolisa, vidjećemo da nema preko sto zaposlenih koje su obećavali, već tridesetak kojima zarade kasne i do tri mjeseca, a koji zbog načina na koji su došli do zapošljenja nezadovoljno ćute. Ako nastavimo, pored Doma revolucije, vidjećemo jedan devastirani objekat, koji u zakup daju ljudima koji su batinali narod, a preko tuđeg imena pokušavaju da sakriju svoje vlasništvo”, tvrdi Šućur.

 On navodi i hotel “Onogošt” čija je, kako ističe imovina od 11.5 miliona eura prodata opštinskim činovnicima, koji su na takav način za 1.3 miliona eura oštetili budžet Opštine Nikšić.

“Trgu možete ostaviti ugašeni Čelik, koji ste poklanjali lokalnim kriminalcima, ugašene rukometne klubove, košarkaše kojima kasne plate, odbojkaše na aparatima, halu bez grijanja... Od industrijskog centra, sumnjivim privatizacijama, napravili ste industrijsko groblje, a od trga teren za privatni i rođačko-kumovski biznis. Vjerovatno ste preumili da napomenete i ulice u kojima vi i vaši “politički” očevi imate na desetine stambenih i poslovnih objekata”, poručuje Šućur.

Ukazuje da umjesto da se takvi izvine građanima, oni predstavljaju neuspjehe pobjedama, a sugrađane koji žele da se oslobode kriminalnog jarma izdajnicima.

“Međutim, gdine Mitroviću zaboravili ste ono najvažnije, da su građani država, a ne vaša ikona i vođa dokazano kriminalno-korumpirane organizacije kojem se vjerovatno molite kao svecu”, zaključuje Šućur.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 15:05
  17.5.2019.

  Radnička partija pruža punu podršku mještanima Bukovice u odbrani istoimene rijeke koju namjeravaju uništiti gradnjom minihidroelektrane niko drugi nego predsjednik države sa svojim bliskim rođacima, istakli su iz ove partije.

 • 09:07
  17.5.2019.

  Na sjednicama Izvršnog i Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Nikšić predložena je i jednoglasno usvojena lista kandidata za novi sastav Opštinskog odbora.

 • 14:43
  15.5.2019.

  Poslanik i potpredsjednik Demokrata, Momo Koprivica, potpredsjednik Opštinskog odbora Demokrata Nikšić Nemanja Vuković, kao i odbornici Demokrata u Skupštini opštine Šavnik Momo Krsmanović i Milanko Ašanin, te odbornik Demokrata u Skpštini opštine Žabljak Zdravko Krstajić, sa brojnim članovima opštinskih odbora Demokrata iz Nikšića, Šavnika i Žabljaka, i ovog puta su pružili podršku građanima Šavnika, koji su se danas okupili kako bi ponovo izrazili nezadovoljstvo planiranom izgradnjom dvije mini hidroelektrane i zaustavili radove koji vode devastaciji rijeke Bukovice i obalnog područja.

 • 12:09
  1.5.2019.

  „Da radnik ne bude rob!“ - slogan je drugog redovnog Kongresa Radničke partije održanog danas u hotelu Jugoslavija.