Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
10:28
23.1.2021.

Vuković: Građanski i antifašistički Nikšić daće jasan odgovor na ono što se dešava u Crnoj Gori posljednjih mjeseci

Koordinator Odbora za pripremu Kongresa DPS-a Ivan Vuković kaže da je optimista kad su predstojeći lokalni izbori u Nikšiću u pitanju.


“U prvom redu zato što je lokalna vlast na čelu sa DPS radila jako kvalitetno i svako ko neko vrijeme nije bio u tom gradu prepoznaje ogromne promjene koje su se desile u posljednjih nekoliko godina. Osim toga, čini mi se da aktuelni politički trenutak utiče u tom smislu pozitivno na raspoloženje ljudi, jer bez obzira na to za koga su glasali 30. avgusta, ljudima je u sve većem broju jasno da je Crna Gora krenula u jednu avanturu koja sve nas može skupo da košta kao poljedica neznanja i neiskustva onih koji je trenutno vode i, istovremeno, dominantnog raspoloženja da se po svaku cijenu teba svetiti DPS-u i onima koji vjeruju u našu politiku”, naveo je Vuković.

Vjeruje da će, kako kaže, građanski i antifašistički, dakle evropski Nikšić, dati jasan odgovor na ono što se dešava u Crnoj Gori u posljednjih nekoliko mjeseci.

“Odnosno poručiti da se ne miri sa pokušajima urušavanja fundamentalih vrijednosti na kojima počivaju mulitietničko i građansko društvo i naša država”, zaključio je Vuković.

Ostale vijesti iz kategorije