Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Adžić debitovao u derbiju

Printscreen
  • Autor onogost.me
  • 19.10.2024. u 23:15
Crnogrski fudbaler Vasilije Adžić upisao je prve minute za Juventus u Seriji A i bio taličan za prvu pobjedu "stare dame" nakon tri vezana ligaška remija u Torinu - trijumf protiv Lacija 1:0 u 8. kolu.

Osamnaestogodišnji Nikšićanin ušao je u igru u 72. minutu umjesto Tirama.

Talentovani fudbaler je imao i jedan odličan šut u 87. minutu. Pokrenuo je akciju pasom na stranu ka Vei, onda je osvojio loptu i opraobao udarac sa oko 20 metara, natjeravši odličnog golmana Provedel da interveniše i loptu pošalje u korner.

“Bjankoneri” su tek u finišu uspjeli da osvoje sva tri boda i pored činjenice da je ekipa Lacija od 24. minuta i oštrog starta Romanjolija bila sa igračem manje na terenu.

Pobjednika je odlučio autogol Marija Hile u 85. minutu. Španac je posle oštrog centaršuta Kabala prevario svog golmana, koji je imao odličnu rolu na Alijanc stadionu.

Izvor: rtcg.me

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Sutjeska je poražena od Petrovca rezultatom 1:0 na Stadionu ''Mitar Mićo Goliš'' u susretu 12. kola Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige. 
    Bivša direktorica kompanije Solar gradnja Valerija Saveljić reagovala je povodom tvrdnje Borda direktora da je tu državnu kompaniju za sedam mjeseci svog mandata ostavila u dugovima. Saopštenje koje je Saveljić dostavila medijima prenosimo integralno.
    U 12. kolu Meridianbet Prve crnmogorske lige u fudbalu Sutjeska traži bodove na Primorju.