Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Crna Gora će dočekati Vels u Nikšiću

FSCG
  • Autor onogost.me
  • 27.08.2024. u 14:10
Utakmica Lige nacija u kojoj će naša reprezentacija dočekati reprezentaciju Velsa, igraće se u Nikšiću.

To je potvrdio predsjednik Skupštine opštine Nikšić Nemanja Vuković.

“Veliki dan za sve nas. Upravo sam dobio informaciju iz FSCG da će fudbalska A reprezentacija Crne Gore, u okviru Lige nacija, dočekati Vels — u Nikšiću. Tako se, na najbolji mogući način, potvrđuje ispravnost naše odluke da Zapadnu tribinu ne završavamo po naslijeđenim planovima, već da uđemo u preprojektovanje i dodatne radove kako bi stadion dobio kategoriju 3, a Nikšićani priliku da u svom gradu vide “hrabre sokole”. Planiramo i radove na Istočnoj tribini kako bismo uskoro dobili kategoriju 4, usled čega će ovakvi praznici fudbala u našem gradu postati praksa”, objavio je Vuković.

On je čestitao i svim zaposlenima u FK Sutjeska.

“Čestitam, prije svega, upravi i svim zaposlenima u FK Sutjeska, čiji je naporan i ogovoran rad na poboljšanju infrastrukture i održavanju terena bio presudan. Siguran sam da će naš grad biti odličan domaćin, a naša reprezentacija, na krilima navijača, ostvariti pobjedu nad Velsom”, napisao je Vuković.

Podsjećamo, utakmica Crna Gora – Vels u okviru Lige nacija zakazana je za 9. septembar, a iz UEFA-e je stigla potvrda da se ona neće igrati u Podgorici.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    1

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    U sali Matice srpske - Društva članova u Crnoj Gori večeras, sa početkom u 20 časova, biće upriličena promocija knjige "Visine Tien Šana", autora Miljana Mijuškovića.