Autor: onogost.me
Foto: Anatalyaspor
12:06
10.2.2019.

Babić potpisao za Antalijaspor

Osamnaestogodišnji Nikšićanin Slobodan Babić karijeru će nastaviti u redovima turskog superligaša Antalijaspora.


Jedan od najvećih talenata koji je u poslednjih nekoliko godina ponikao kraj Bistrice, redove Sutjeske napustio je još kao pionir. Te 2015. prešao je u redove Rada, a nakon što je dobio državljanstvo Srbije, bio je stalni član mlađih reprezentativnih selekcija susjedne države.

Redove Rada napustio je prošlog ljeta, a posredstvom menadžera Igora Joksimovića, Babić je ove zime otišao na probu u Antaliaspor. Babićevim kvalitetima treneri u turskom superligašu bili su više nego zadovoljni, pa je Nikšićanin stavio potpis na ugovor sa klubom iz poznatog mediteranskog ljetovališta.

“Naravno da sam presrećan što karijeru nastavljam u superligašu jedne takve fudbalske zemlje. Hvala ljudima iz Antalijaspora na povjerenju. Ispred mene je još puno rada i nadam su da ću opravdati veliko povjerenje koje sam dobio od turskog kluba. Rano sam se otisnuo iz svog rodnog grada, snašao se, tako da vjerujem da ću se snaći i u Antaliji. Svjestan sam da je preda mnom još mnogo ispita i životnih iskušenja. Ovaj potpis me i obavezuje da u svakom trenutku dajem najviše. Taj osjećaj, nakon što mi je rečenio da su u mom sada već novom klubu zadovoljni i da žele da potpišu ugovor sa mnom, ne može se opisati riječima”, rekao je Slobodan Babić.

 

Izvor: Dan

Ostale vijesti iz kategorije

 • 08:06
  24.8.2019.

  Utakmicama 5. kola danas će biti nastavljen fudbalski šampionat Crne Gore, u okviru kojeg će Sutjeska dočekati novog prvoligaša, ekipu Podgorice.

 • 18:31
  23.8.2019.

  Nikšićanin Dragan Gaga Radojičić novi je šef stručnog štaba beogradskog Rada.

 • 19:24
  21.8.2019.

  Izvlačenje parova šesnaestine finala Kupa Crne Gore obaviće se u četvrtak u Kući fudbala, sa po;etkom u 11h.

 • 16:05
  20.8.2019.

  Telekom Prva liga, nacionalno klupsko fudbalsko takmičenje Crne Gore, u ovom trenutku vrijedi 22,4 miliona eura, dok je fudbaler Stefan Savić, reprezentativac Crne Gore i član Ateletiko Madrida, najvrijedniji crnogorski fudbaler.