Autor: onogost.me
Foto: Anatalyaspor
12:06
10.2.2019.

Babić potpisao za Antalijaspor

Osamnaestogodišnji Nikšićanin Slobodan Babić karijeru će nastaviti u redovima turskog superligaša Antalijaspora.


Jedan od najvećih talenata koji je u poslednjih nekoliko godina ponikao kraj Bistrice, redove Sutjeske napustio je još kao pionir. Te 2015. prešao je u redove Rada, a nakon što je dobio državljanstvo Srbije, bio je stalni član mlađih reprezentativnih selekcija susjedne države.

Redove Rada napustio je prošlog ljeta, a posredstvom menadžera Igora Joksimovića, Babić je ove zime otišao na probu u Antaliaspor. Babićevim kvalitetima treneri u turskom superligašu bili su više nego zadovoljni, pa je Nikšićanin stavio potpis na ugovor sa klubom iz poznatog mediteranskog ljetovališta.

“Naravno da sam presrećan što karijeru nastavljam u superligašu jedne takve fudbalske zemlje. Hvala ljudima iz Antalijaspora na povjerenju. Ispred mene je još puno rada i nadam su da ću opravdati veliko povjerenje koje sam dobio od turskog kluba. Rano sam se otisnuo iz svog rodnog grada, snašao se, tako da vjerujem da ću se snaći i u Antaliji. Svjestan sam da je preda mnom još mnogo ispita i životnih iskušenja. Ovaj potpis me i obavezuje da u svakom trenutku dajem najviše. Taj osjećaj, nakon što mi je rečenio da su u mom sada već novom klubu zadovoljni i da žele da potpišu ugovor sa mnom, ne može se opisati riječima”, rekao je Slobodan Babić.

 

Izvor: Dan

Ostale vijesti iz kategorije

 • 11:27
  15.2.2019.

  Nikšićanin Dejan Zarubica novi je član podgoričke Budućnosti, prenosi Portal Analitika.

 • 18:29
  12.2.2019.

  Fudbaleri Sutjeske savladali su danas ekipu Mladosti iz Lješkopolja sa 2:0 u posljednjoj pripremnoj utakmici pred početak drugog dijela sezone.

 • 08:17
  12.2.2019.

  Fudbalski klub Čelik od skoro je prestao da postoji, ali doskorašnji trener kadetske ekipe Miloš Jovanović i njegov kolega, trener golmana Dragoslav Dado Joković odlučili su se da se tim, koji je imao tradiciju dužu od šest decenija. ne zaboravi tako lako, pa su pokrenuli školu fudbala sa imenom „Metalurg“.

 • 14:21
  11.2.2019.

  Fudbaleri Sutjeske odradili su veći dio priprema, odigrali do sada šest kontrolnih utakmica i u pet ostvarili pobjede, a prije starta drugog dijela sezone ostalo je da još u utorak izađu na teren, kada će im protivnik biti Mladost iz Lješkopolja.