Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Blažo Đukić i na Barseloninom kampu pokazao fudbalsko umijeće

73395343_420894741870126_5214448458961780736_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 28.10.2019. u 07:14

Naš desetogodišnji sugrađanin Blažo Đukić, o čijem fudbalskom talentu i umijeću smo ranije pisali, boravio je prethodnih sedam dana u Barseloninoj fudbalskoj Akademiji u Budimpešti.

Tamo je Blažo zajedno sa vršnjakom iz Podgorice, Petrom Ivanovićem, imao priliku da se upozna sa radom katalonskog kluba, koji je poznat po kvalitetnom radu sa mlađim kategorijama.

Ovaj mladi tandem, koji je dominirao prošle godine u Đetić ligi u dresu Dadeksa, predvodio je trener Željko Tomić, a i Blažo i Petar oduševili su prikazanim igrama čime su potvrdili da poziv da dođu u glavni grad Mađarske nije bio slučajan.

“Barselonin kamp za mene je predstavljao predivno iskustvo. Sve je mnogo drugačije, više je rada sa loptom. Treneri su bili zadovoljni mojom igrom, odmah sam zaigrao za stariju grupu, što mi nije bio problem, jer i u Sutjesci kod trenera Mirka Petrovića igram sa dvije godine starijim drugovima. Nakon kampa dobio sam ponudu, da ostanem na Akademiji i živim u Budimpešti, ali sam, uz konsultaciju sa roditeljima, odlučio da se vratim u Nikšić zbog škole, a novi poziv sa kampa stići će u narednom periodu”, kazao je mladi Đukić.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na šest kola od kraja Meridijan Prve Crnogorske fudbalske lige, fudbaleri Sutjeske zaostaju pet bodova za vodećim dvojcem, Dečićem i ekipom Budućnosti, a danas će u okviru 31. kola pokušati da pobijede Jedinstvo i zadrže šanse za neko od prva dva mjesta.
Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.