Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Bubanja napustio Arsenal

slavoljub
FSCG
  • Autor onogost.me
  • 23.04.2019. u 13:20

Slavoljub Bubanja više nije trener Arsenala. Nakon skoro godinu nikšićki stručnjak sporazumno je raskinuo saradnju sa drugoligašem iz Tivta, koji sedam kola prije kraja zauzima šesto mjesto.

Porazom od Dečića u Tuzima jasno je da ono što sam zacrtao kao cilj, a to je baraž, nećemo uspjeti da ostvarimo. Zbog toga sam smatrao da treba da preuzmem odgovornost i u razgovoru sa predsjednikom Gagom Arsićem sporazumno smo raskinuli saradnju potvrdio nam je Slavoljub Bubanja.

Nekadašnji trener Čelika, Bara, Jedinstva, Mladosti iz Bosne i Hercegovine, Pobede iz Prilepe, došao je prije skoro godinu, uspio je da Arsenal uvede u Drugu ligu, tokom sezone Tivćani su uglavnom bili u gornjem dijelu tabele. Međutim, zbog brojnih problema Arsenal je u posljednjih šest sedam kola igrao bez gotovo pola tima, tako da je čak u prethodnom kolu ovaj tim u rosteru imao samo 13 igrača?!

“Imali smo mnogo povreda, na koje se nije moglo uticati i to je bio veliki hendikep. Želim da se zahvalim svim ljudima iz kluba, upravi sa Gagom Arsićem na čelu, na izvanrednoj saradnji, a posebno igračima. Mojim dojučerašnjim igračima želim mnogo sreće i uspjeha u narednom periodu, a Arsenalu da ostvari ono što ja nijesam uspio”, kazao je Bubanja.

 

izvor: Dnevne novine

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.
Fudbaleri Arsenala pobijedili su Sutjesku 1:0 u posljednjem meču 30. kola Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige.
Fudbaleri Sutjeske danas gostuju Arsenalu u 30. kolu MeridianBet Prve crnogorske fudbalske lige.