Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
09:19
10.6.2021.

Cicmilu istekao ugovor, odlazi iz Sutjeske?

Stefan Cicmil nakon tri godine po svemu sudeći više neće biti član Sutjeske.


Pouzdani defanzivac koji je za tri sezone imao izuzetno zapažene partije, dao doprinos osvajanju titule, sada je na „raskrsnici“, s obzirom da mu je istekao ugovor i po svemu sudeći završio je misiju kraj Bistrice.

"Istekao mi je ugovor sa Sutjeskom. Imao sam razgovore sa ljudima iz uprave, ali još nijesam dobio konkretnu ponudu o nastavku saradnje", objasnio nam je Cicmil.

Podgoričanin je tokom tek završene sezone odigrao u prvenstvu 20 utakmica, bio stub odbrane nikšićkog tima i ostavio izuzetno dobar utisak igraama u Sutjesci.

"Zaista sam ponosan na prethodni period. Proveo sam tri izuzetno lijepe godine u Sutjesci, uvjerio se da Nikšić ima organizovan klub i zaista je ovo jedan poseban period u mojoj karijeri", dodao je Cicmil.

Nekadašnji defanzivac Budućnosti, Koma, Radničkog iz Niša, Spartaka, Mladosti iz Lučana, Mladosti iz Velike Obarske, Vlaznije i Titograda, poslije tačno tri godine razmišlja o novoj sredini.

"Vidjećemo šta će biti. Iako je sezona tek završena, nema mnogo čekanja, tako da ću u narednih nekoliko dana morati da donesem odluku gdje nastavljam karijeru", objasnio je Cicmil.

Ostale vijesti iz kategorije