Autor: onogost.me
Foto: onogost.me
10:39
5.2.2019.

Darko Zorić karijeru nastavlja u Kazahstanu

Darko Zorić je sporazumno raskinuo saradnju sa Čukaričkim i nije dugo čekao na klub. Lucidni vezista novi je član kazahstanskog Okžetepesa.


Dvadesetpetogodišnji Nikšićanin sa novim članom kazahstanske elite potpisao je ugovor na godinu sa opcijom produžetka za još jednu sezonu, pišu Dnevne novine.

Zorić je karijeru počeo u dresu Sutjeske, igre u Čeliku su ga vinule među zvijezde, uslijedio je transfer u atinski AEK, a nakon toga epizode u čačanskom Borcu i Čukaričkom.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 11:27
  15.2.2019.

  Nikšićanin Dejan Zarubica novi je član podgoričke Budućnosti, prenosi Portal Analitika.

 • 18:29
  12.2.2019.

  Fudbaleri Sutjeske savladali su danas ekipu Mladosti iz Lješkopolja sa 2:0 u posljednjoj pripremnoj utakmici pred početak drugog dijela sezone.

 • 08:17
  12.2.2019.

  Fudbalski klub Čelik od skoro je prestao da postoji, ali doskorašnji trener kadetske ekipe Miloš Jovanović i njegov kolega, trener golmana Dragoslav Dado Joković odlučili su se da se tim, koji je imao tradiciju dužu od šest decenija. ne zaboravi tako lako, pa su pokrenuli školu fudbala sa imenom „Metalurg“.

 • 14:21
  11.2.2019.

  Fudbaleri Sutjeske odradili su veći dio priprema, odigrali do sada šest kontrolnih utakmica i u pet ostvarili pobjede, a prije starta drugog dijela sezone ostalo je da još u utorak izađu na teren, kada će im protivnik biti Mladost iz Lješkopolja.