Autor: onogost.me
Foto: FK Sutjeska
12:35
12.1.2019.

Lončar na meti Čukaričkog? Beogradski klub nije kontaktirao Sutjesku

Stefan Lončar bio je najbolji igrač crnogorskog prvoligaškog karavana u prethodnoj godini, a već se u nekim medijima navodi da bi u ovom prelaznom roku mogao napustiti redove aktuelnog šampiona.


Samo par dana nakon što je i zvanično proglašen za najboljeg igrača naše lige, prema pisanju Pobjede i saznanjima Arene na adresu Stefana Lončara počele su da stižu ponude, a kako se navodi najkonkretniji je bio Čukarički, međutim, direktor nikšićkog kluba, Nikola Jovović kazao je našem portalu da beogradski klub još uvijek nije kontaktirao Sutjesku u vezi Lončara.

Lončar je prethodne jeseni nastupao za mladu, upisao je i dva nastupa za seniorsku reprezentaciju Crne Gore, a bio je i među najboljim igračima Sutjeske. On je u prvom dijelu sezone u plavom dresu odigrao 18 mečeva i postigao četiri gola.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 14:16
  15.1.2019.

  Kako piše portal Vijesti, najbolji igrač Prve Telekom lige i prvotimac Sutjeske, Stefan Lončar, potpisaće ugovor sa Istrom.

 • 08:15
  13.1.2019.

  Miloš Bakrač nakon šampionske sezone u Sutjesci pojačao je prošlog ljeta redove sarajevskog Željezničara, ali se nakon pola godine nalazi na izlaznim vratima sa Grbavice.

 • 08:21
  11.1.2019.

  Fudbaleri Sutjeske juče su odrađivanjem medicinskog pregleda i prvog treninga, zvanično počeli sa pripremama za proljećni dio sezone.

 • 11:03
  7.1.2019.

  Fudbalski klub Sutjeska bio je najdominantniji sportski kolektiv u Nikšiću u prethodnoj godini. Osvojena je titula na superioran način, “plavi” su lideri i nakon prvog dijela ove sezone, a prethodno su pali i mnogi rekordi. Lovori za ostvareno pripadaju svima u taboru aktuelnog šampiona Crne Gore, ali onaj ko je vukao odlučujuće poteze i bez koga rezultati sigurno ne bi bili ovakvi je najbolji trener prvoligaškog karavana u godini iza nas je Nikola Peco Rakojević.