Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Lončar: Velika je čast biti u reprezentaciji

loncar
FSCG
  • Autor onogost.me
  • 10.12.2018. u 10:28

Fudbaleri Sutjeske savladali su ekipu Mornara rezultatom 2:1 i na taj način obezbijedili prvo mjesto na tabeli tokom zimske pauze.

Stefan Lončar, jedan od najboljih igrača Sutjeske, nije odigrao ovu utakmicu zbog žutih kartona.

“I ove godine smo jesenji prvaci, samo što smo ove polusezone imali dosta oscilacija u igri, ali smo imali punu podršku u klubu, prednost je možda mogla da bude i veća jer smo gubili bodove u početku sezone na nekim “manjim” utakmicama i nekako kad se slegnu utisci i podvuče crta zasluženo smo tu gdje smo sada. Za ovo smo se borili i da ne zaboravim da smo stigli do polufinala kupa i nadamo se da ćemo nastaviti tako u drugom dijelu sezone”, rekao je Lončar i dodaje:

“Svako ko igra protiv nas ima poseban motiv, jer smo šampioni i ove godine smo prvi na tabeli i svi razmišljaju o tome kako da nas pobijede. Iako smo mi samo na papiru favoriti, to treba dokazati i na terenu.  Ostvarili smo pobjedu što je najvažnije, na kraju se gleda samo rezultat, a ne igra”.

Stefan će ovu sezonu pamtiti po dobrim igrama ,radu I zalaganju. Iz svog ugla dao je osvrt na proteklu polusezonu:

“Kao što sam rekao imali smo puno oscilacija, u utakmicama koje smo trebali da pobijedimo kiksali smo, a prošle polusezone smo upravo na tim utakmicama i sticali veliku prednost. Tako da sve u svemu dobro je što smo se podigli igrali na veći nivo, nekad smo i igrali dobro ali je izostajao rezultat. Ušli smo u formu i sve je za sada dobro. Trener nam govori  da onda kada cijenimo sebe, svoj rad, znoj, treninge tada dolazi i rezultat”.

Stefan je takođe istakao koliko je za njegov tim značilo povratak Boža Markovića.

“Njegov povratak je imao veliki uticaj na ekipu, samim tim što se vratio neočekivano brzo posle 6 mjeseci pauze. Osjeti se u igri , jer je bio  željan igre i golova. Posle takve povrede se teško vratiti, ali on je uspio i svakako da nam je svima mnogo značilo. Prije svega jedan vrhunski čovjek pa onda sve ostalo”.

Svojim  zasluženim radom i zalaganjem dobio je poziv selektora Ljubiše Tumbakovića. 

“Debitovao sam ove godine u prijateljskim utakmicama sa BiH i Slovenijom. Slagao bih, ako bih rekao da se nisam potajno nadao pozivu, ali u početku sezone sam loše igrao i nisam razmišljao da će se to i ostvariti. Međutim, kako je polako polusezona odmicala to je bilo sve bolje i bolje. Velika je čast biti u reprezentaciji i trenirati sa takvim igračima”, zaključio je Lončar.

 

Izvor: reprezentacija.me

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na šest kola od kraja Meridijan Prve Crnogorske fudbalske lige, fudbaleri Sutjeske zaostaju pet bodova za vodećim dvojcem, Dečićem i ekipom Budućnosti, a danas će u okviru 31. kola pokušati da pobijede Jedinstvo i zadrže šanse za neko od prva dva mjesta.
Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.