Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
08:13
11.2.2020.

Lopte za mališane iz FK Župa

Predsjednik Savjeta MZ Župa Nikšićka Dragoljub Radulović poklonio je fudbalske lopte FK Župa, pokazujući tako još jednom koliko se u tom mjestu vodi računa o najmlađoj populaciji.


To će, smatra Radulović, za članove kluba biti podstrek da nastave da postižu dobre rezultate u republičkim ligama u kojima učestvuju.

“Savjet je i u prethodnom periodu nastojao da pomogne u funkcionisanju kluba, na način što je nabavljao opremu, obezbeđivao dio sredstava kako bi klub učestvovao u državnim i međunarodnim takmičenjima. Savjet Mjesne zajednice će i u narednom periodu nastojati da im pruži podršku, a u njihovom funkcionisanju značajno će doprinijeti i realizacija izgradnje započetog multifunkcionalnog terena koji će biti završen čim dozvole vremenski uslovi, pošto su sredstva za njegovu izgradnju obezbijeđena”, podsjetio je Radulović dodajući da će Savjet i u narednom periodu nastaviti da osmišlja aktivnosti koje će doprinijeti stvaranju boljih uslova za svu župsku djecu.

Trener FK Župa Vesko Drašković zahvalio je na poklonu i kazao da je izuzetno zadovoljan kako se predsjednik Savjeta MZ  Radulović odnosi prema klubu, navodeći da je ovo rijedak primjer i za svaku pohvalu.

FK Župa broji oko 70 djece.

Ostale vijesti iz kategorije