Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Nikolić: Pokazali smo timski duh, protiv Grblja oprezno i sa jasnim ciljem

70696100_369780967243634_4984932373100494848_n
FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 21.09.2019. u 06:07

Fudbaleri Sutjeske ostvarili su u srijedu ubjedljiv trijumf na gostovanju najvećem rivalu, podgoričkoj Budućnosti u utakmici osmog kola Prve Telekom lige. Izabranici Nikole Rakojevića slavili su rezultatom 1:4 što im je ujedno donijelo i lidersku poziciju na tabeli iako su prije dva kola imali pet bodova zaostatka.

„Plavi“ su stvarali šanse, ali ih i koristili, pa je golman Budućnosti Miloš Dragojević bio na mukama, a prvi gol na  utakmici, nakon centaršuta Marka Vučića u 16. minutu, postigao je Stefan Nikolić. Napadač aktuelnog šampiona, koji je i u ovom susretu pokazao da je u golgeterskoj formi, nije krio zadovoljstvo nakon velikog trijumfa, ali je istakao da njegov tim očekuje još mnogo posla ukoliko žele da odbrane titulu.

„Veoma bitna utakmica i velika pobjeda za nas. Ono što je najbitnije jeste da smo pokazali kvalitet i timski duh. Mislim da smo u svim segmentima igre bili bolji od Budućnosti i da smo potpuno zasluženo osvojili tri boda. Ipak, ima još dosta da se igra u prvenstvu, sezona je duga i nema mnogo vremena za slavlje i odmah nakon tok duela smo se okrenuli narednom rivalu jer prvenstvo se ne osvaja u osmom kolu“, istakao je Nikolić.

Sutjeska nakon osam kola ima 17 bodova, jedan više od Budućnosti, a u narednom, koje je na programu sjutra, tim Nikole Rakojevića kraj Bistrice dočekati Grbalj.

“Očekuje nas teška utakmica i veoma poštujemo ekipu Grblja. Opekli smo se protiv Koma i Podgorice, i sada smo još oprezniji. Međutim, vjerujem u našu ekipu i ulazimo u meč da ostvarimo novu pobjedu pred našim navijačima”, zaključio je Nikolić.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.
Fudbaleri Arsenala pobijedili su Sutjesku 1:0 u posljednjem meču 30. kola Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige.
Fudbaleri Sutjeske danas gostuju Arsenalu u 30. kolu MeridianBet Prve crnogorske fudbalske lige.