Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Nikšić ubjedljiv protiv Baja Pivljanina, Čelik poražen od Brskova

kmf-niksic-636x474
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 22.10.2018. u 11:20

Ekipa Nikšića savladala je gradskog rivala, tim Baja Pivljanina sa ubjedljivih 5:1 u utakmici 6. kola futsal lige i tako pokazala da će u ovoj sezoni biti jedan od glavnih pretendenata na šampionsku titulu.

Već u 2. minutu poveo je Bajo Pivljanin preko Mitra Kandića, ali je Nikšić ubrzo odgovorio na adekvatan način. Andrija Pejović je već nakon dva minuta poravnao rezultat, da bi vođstvo svom timu u 7. minutu donio Danilo Vuković.

Aleksa Bečanović je u 25. minutu postigao treći gol za svoju ekipu, da bi Pejović svojim drugim golom na utakmici u 34. povećao prednost na 4:1. Konačan rezultat postavio je dva minuta kasnije Stefan Tošić.

Aktuelni šampion i do ovog kola lider prvenstva, ekipa Čelika, vezala je drugi poraz u sezoni, a u ovom kolu tim Nikole Perovića izgubio je na gostovanju Brskovu rezultatom 3:1.

Čelik je poveo u 5. minutu golom Bojana Bajovića, da bi na 1:1 izjednačio Bojan Minić u 13. minutu. Bojan Pandurica u 24. donosi prednost Brskovu, a konačnih 3:1 postavlja Mileta Vučetić u posljednjem minutu susreta.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na šest kola od kraja Meridijan Prve Crnogorske fudbalske lige, fudbaleri Sutjeske zaostaju pet bodova za vodećim dvojcem, Dečićem i ekipom Budućnosti, a danas će u okviru 31. kola pokušati da pobijede Jedinstvo i zadrže šanse za neko od prva dva mjesta.
Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.