Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Opomena za šampiona

67658678_712534989205833_16851991380623360_n
Branko Čupić
  • Autor onogost.me
  • 22.10.2019. u 13:16

Očekivano ili ne, ali šampion je izgubio od Iskre u gostima.

Nije kraj Bistrice vanredno stanje, tim prije što tamo i ne važi mišljenje da je najvažnije biti lider na tabeli, ali u svakom slučaju, pa makar se uzelo u obzir i da Danilovgrađani imaju dobar tim i dobro igraju, ova utakmica trebala bi izabranicima Nikole Rakojevića da služi kao savršena opomena.

Tačno je i da Sutjeska nije bila u najjačem sastavu, da je priličan dio meča držala pod svojom kontrolom, ali nakon prvog gola sve se promijenilo. Ne želi niko čak ni od fudbalera iz ,,plavo-bijelog” sastava da komentariše suđenje, da li je realno dosuđen jedanaesterac ili ne, čak ni kako je okarakterisana povreda Šofranca, već samo kažu da već razmišljaju o Rudaru, iako u međuvremenu imaju utakmicu s Lovćenom, ali to bi trebalo da je završena priča, obzirom da su Cetinjani u prvoj kup utakmici podbacili nenadoknadivo.

“Igramo sa Cetinjanima u srijedu, ali ubjedljivo smo slavili u prvom meču i ne bi smjelo da nam se desi iznenađenje, pa makar ne igralo ni pola našeg prvog tima. Dakle, mi već mislimo o Rudaru, a to što smo izgubili od Iskre je priča za sebe. Mora se i nama nekada desiti. Loš dan, nekompletan tim, motivisan protivnik i mnogo drugih faktora”, kazao je kapiten Sutjeske Vladan Giljen.

Sutjeska je imala zicer, ali je nakon toga primila gol i meč je otišao u potpuno drugom smjeru.

“Sve do tog prvog gola bili smo bliži pobjedi, a onda nijesmo bili ekipa na koju je navikla fudbalska javnost. Sada smo ponovo na drugoj poziciji i treba da se vadimo, ali ne fali nam samopouzdanja. Rekao bih da smo, možda, i prošli najteže utakmice, ako se to uopšte može reći u našem fudbalu, jer svjedoci smo da svako svakoga može dobiti. Najvažnije je što ćemo protiv Pljevljaka već biti kompletni, vraća se u tim Ciger, te Kojašević, Marković i Janković, a to znači mnogo. Protiv Iskre smo bili desetkovani i, nažalost, to se osjetilo. Nas ne interesuje liderska pozicija, na nju smo navikli posljednjih sezona, već nas interesuje titula, a do nje se dolazi pobjedama i mi smo spremni na to, a šampionat je dug, duži i nego što možda neko očekuje. Jasno je, poraz od Iskre nam je bio velika opomena, bez obzira što je riječ o ekipi koja ima kvalitet i iskustvo, pa i bodova koliko mi, ali mi znamo koliko znamo i možemo, pa se ne zaustavljamo”, kazao je kapiten nikšićkog sastava Vlado Giljen.

 

izvor: Pobjeda

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske u 26. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige danas igraju protiv Dečića.