Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Polet stars preokretom do pobjede i vrha tabele

42419112_272811436678019_9012984837681709056_n
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 24.09.2018. u 13:13

Mlada ekipa Polet starsa nastavila je pobjednički niz u svojoj debitantskoj sezoni u seniorskom takmičenju, nakon što je u meču 4. kola Srednje regije savladala na svom terenu tim Karioka rezultatom 5:2.

Nikšićka ekipa je gubila na poluvremenu, da bi u drugom dijelu igre došla do izražaja fizička spremnost njenih igrača, ali i golgeterska efikasnost. Po dva gola su u nastavku postigli Čolaković i Lončar, dok se jednom u strijelce upisao Tomašević, što je bilo dovoljno za ubjedljiv trijumf.

Tako je ekipa koju vodi mladi trener Ivan Ćuzović, a u radu mu pomaže Marko Matović, nakon četiri kola izbila u sam vrh tabele Srednje regije, što je već od starta dovodi u poziciju da se bori za veći plasman.

Iz kluba na čijem čelu se nalazi Dragan Nenezić najavili su da se u cilju sticanja što boljih rezultata radi i na poboljšanju uslova, pa se očekuju uskoro reprezentativni sponzori u klubu, koji će umnogome olakšati rad svih pet selekcija Polet starsa.

U narednom kolu Srednje regije, koje je na program narednog vikenda, tim Polet starsa igraće protiv gradskog rivala, ekipe Čelika

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Fudbaleri Sutjeske u 26. kolu Meridianbet Prve crnogorske lige danas igraju protiv Dečića.