Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
08:20
22.7.2019.

Privrednik iz Herceg Novog podržao Sutjesku

Sutjeska je eliminacijom Slovana napravila najveći uspjeh u klupskom crnogorskom fudbalu, i tako osvojila simpatije širom Crne Gore, ali i više od toga. Biti dio jednog ovakvog projekta je privilegija koja očigledno nije ostavila ravnodušnim ni uglednog privrednika iz Herceg Novog, Slobodana Radovića Kruša.


Naime, on je odlučio da donacijom doprinese boljim uslovima u nikšićkom klubu koji je svojim radom i rezlutatima, ne samo seniorskog tima, već i kompetnog podmlatka, pokazao zašto je jedan od najboljih sportskih kolektiva u Crnoj Gori.

Kako su za portal Onogošt istakli u upravi crnogorskog šampiona, donacija stiže u trenutku kada se se Sutjeska nalazi u najboljoj poziciji u istoriji kluba, ali šalje poruku svima, i mladima, i onima koji mogu da pomognu na sličan način, u nekoj drugoj sredini - da se upornost, predanost i posvećnost sportu uvijek isplate. 

Ostale vijesti iz kategorije

 • 19:24
  21.8.2019.

  Izvlačenje parova šesnaestine finala Kupa Crne Gore obaviće se u četvrtak u Kući fudbala, sa po;etkom u 11h.

 • 16:05
  20.8.2019.

  Telekom Prva liga, nacionalno klupsko fudbalsko takmičenje Crne Gore, u ovom trenutku vrijedi 22,4 miliona eura, dok je fudbaler Stefan Savić, reprezentativac Crne Gore i član Ateletiko Madrida, najvrijedniji crnogorski fudbaler.

 • 11:18
  20.8.2019.

  Kada se slavi 4:0 na gostujućem terenu, onda se može reći daje to rutniska pobjeda. Ali, Nikšićani nijesu neobazrivo ušli u prvenstveni duel pod Golubinjom, bez obzira što su bili sigurni u svoje kvalitete.

 • 10:10
  19.8.2019.

  Fudbaleri Jabloneca ostvarili su novu pobjedu u prvenstvu Češke. Tim Vladimira Jovovića slavio je sa 2:1 protiv Mlade Boleslav, a strijelac u tom meču bio je i naš sugrađanin.