Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
13:01
23.6.2019.

Prvo mjesto za pionire Sutjeske

Povodom Svjetskog dana borbe protiv narkomanije, a u organizaciji OFK Nikšić, juče je na stadionu pod Trebjesom, održan turnir “Fudbal da – droga ne”.


Osim domaćina, na turniru je učestvovalo još jedanaest ekipa.

Turnir je svečano otvorio reprezentativac Crne Gore Vlado Jovović, koji je ponikao u OFK Nikšić.

Prvo mjesto osvojila je ekipa Sutjeske, drugo MKM iz Podgorice, a treće pioniri bilećkog Hercegovca.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Andrija Kecojević (FK Junior), najbolji strijelac, sa 12 postignurih golova, bio je Omar Agović (MKM), a žiri je za najboljeg golmana proglasio Petra Žugića (Sutjeska).

 

Izvor: Dan

Ostale vijesti iz kategorije

 • 08:29
  20.7.2019.

  Osim što je postignut istorijski rezultat eliminacijom Slovana i plasmanom u 2. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, ovim uspjehom takođe je i dodatno napunjena kasa crnogorskog šampiona.

 • 08:29
  20.7.2019.

  Prodaja ulaznica za prvu utakmicu 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, koju Sutjeska igra u utorak 23. jula, protiv ekipe APOEL-a, počinje danas.

 • 13:10
  19.7.2019.

  Prvi čovjek Sutjeske, Ranko Jovović kazao je u izjavi za Dnevne novine da kao društvo nijesmo vjerovatno svjesni kakav je uspjeh napravio šampion Crne Gore plasmanom u 2. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

 • 08:40
  19.7.2019.

  „Hoćemo... pobjedu...hoćemo... pobjedu...“ orilo se sa istočne i zapadne tribine Gradskog stadiona u Nikšiću, u istorijskom meču za Sutjesku, na šta su igrači u plavim dresovima odgovorili na najljepši mogući način i donijeli Nikšiću i svim navijačima i ljubiteljima fudbala u gradu, ali i u Crnoj Gori najljepšu priču na evropskoj sceni.