Autor: onogost.me
Foto: FK Sutjeska
14:29
16.5.2019.

Rakojević: Fudbal nije pitanje života i smrti, mnogo je više od toga

Emotivno je bilo na “Trešnjici” – Nikola Peco Rakojević sjedio je na klupi Sutjeske deset dana nakon hirurškog zahvata, a samo dva nakon što je napustio bolnicu.


“To je jače od mene”, prokomentarisao je Rakojević.

“Kad su mi doktori Mrkić, Perović i Zupančić rekli da je sve u redu, nakon što sam sam u bolnici zaista bio dobro mažen i pažen, onda nije bilo nijednog razloga da ne budem ovdje. Ovo je posao koji volim, radim u klubu koji volim, živim u gradu koji volim, tako da nema nečeg što je eventualno moglo da me spriječi.”

Iskusni trener je sa osmijehom na licu citirao legendarnog Bila Šenklija.

“Rekao je odličnu stvar: “Fudbal nije pitanje života i smrti, mnogo je više od toga”. Ogromna je razlika između nas dvojice, naravno u njegovu korist, ali važno je da se osjećam vrlo dobro i to su neke stvari koje sam htio da ispoštujem. To je dio mene.”

Rakojević je bio zadovoljan i izdanjem svoje ekipe po njegovom povratku na klupu.

“Rekao sam da nas čeka mnogo zahtjevna utakmica, da treba da shvatimo da nema lakih protivnika. Zeta je izuzetno jak kolektiv, kolega Roganović radi dobar posao, a kada se sve sagleda ovaj rezultat je možda najrealniji.”

Pobjeda nad Grbijem garantuje šampionsko slavlje.

“Još nije završeno. Ima još dosta da se igra”, ne dozvoljava euforiju iskusni trener.

 

Izvor: Pobjeda

Ostale vijesti iz kategorije

 • 19:24
  21.8.2019.

  Izvlačenje parova šesnaestine finala Kupa Crne Gore obaviće se u četvrtak u Kući fudbala, sa po;etkom u 11h.

 • 16:05
  20.8.2019.

  Telekom Prva liga, nacionalno klupsko fudbalsko takmičenje Crne Gore, u ovom trenutku vrijedi 22,4 miliona eura, dok je fudbaler Stefan Savić, reprezentativac Crne Gore i član Ateletiko Madrida, najvrijedniji crnogorski fudbaler.

 • 11:18
  20.8.2019.

  Kada se slavi 4:0 na gostujućem terenu, onda se može reći daje to rutniska pobjeda. Ali, Nikšićani nijesu neobazrivo ušli u prvenstveni duel pod Golubinjom, bez obzira što su bili sigurni u svoje kvalitete.

 • 10:10
  19.8.2019.

  Fudbaleri Jabloneca ostvarili su novu pobjedu u prvenstvu Češke. Tim Vladimira Jovovića slavio je sa 2:1 protiv Mlade Boleslav, a strijelac u tom meču bio je i naš sugrađanin.